Astra f otomatik şanzıman
Üstadım bendede astra f var otomatik aynı sıkıntı benimkindede var hangi parçaları değiştirdin isimlerini verebilirsiniz
Selam ustalar opel vectra a kasa 94 model sedan otomatık vıtes aracım arada s hatasına dusmekteydı uzun zamandır arızayla ılgılı cok masraf ettım sanzımanın yenısın dahı aldım hata arada yapıyordu son zamanlarda cok sık yapmaya basladı arabayı yakma derecesıne geldım sonucta cok para harcamıstım arastırıken usta ıle bazı voltaj takıbı yaptık sanzımanın ustunde yanı dısardakı ıkı adet hız sensorunden kaynaklı ımıs degıstırdık arıza sonuc verdı duzeldı rahaca artık vıtesler kendılınden gecıyor gecıslerde eskıden vuruyordu sımdı hıssetmek zor artık bu arıza hakkında cok yazdım kımseden destek yoktu arıza kodu cıhaza baglatmak krank sensoru her yer elden gectı sımdı duzeldı bu bılgının baskalarında faydalanmasına yardımcı olacaktır lutfen bu konu belırtılsın saygılarımla
Üstadım bendede astra f var otomatik aynı sıkıntı benimkindede var hangi parçaları değiştirdin isimlerini verebilirsiniz