Vectra A sis farı hazırlığı

herşey tamam da far konusunu kararlaştıramadım halil üstad, linktekini taksammı acaba ?

galiba astra f lerin sis farı oluyor vectra a ya bi çıkmacılara bak istersen ; olmazsa astra g nin sis farlarını alabilirsin opelparcaci.com da var yansanayisi; bu linkteki sis farları son alternatif olsun bence...

3WJMXAC048VB3.gif

bu astra g için..far şekli ve büyüklüğü benzer olsada bağlantı ayaklarının yerleri değişik..bugün baktığım vectra a sisinde, bir ayak üst solda, iki ayak alt sol sağda idi..

gt tampunyla digerleri arasında bi fark yok nerdeyse sadece sis farı delikleri

alt tapon siyah üst kaplama gövde rengi tam bu iki tamponun birleşim yerindede kırmızı şerit var tek fark

kırmızı şerit+sis far deliği bosuna gt tamponu almayın

ayrıca çıkma sis farı bulursanda çok iyi olur camı kırık bulsan bile al içi saglam olsun yeter camı ostimde 2000stop yapıyor

aa00028087rk7.jpg

bu da resmi

bu arada tampon alt plastiğinde (siyah kısım) sis farının ayaklarının vidalandığı yerler var..bunlarında yerine gelmesi lazım..

aslında bir çift astra g sis alıp ayaklarını tekrar yapmayı planlıyorum ne dersin ??

aslında benim de aklıma geldi; orjinal sis farına 160 ytl vereceğine astra g nin sis farlarını yansanayi olarak alıp uydurabilirsin; vida yerlerini tampon üzerinde oynama yaparak ayarlayabilirsin...

yok üstad tamponla oynamam..geçen sene ona 800 ytl (siyah kısım sadece,orjinal) para verdim..:)

inşallah bu seferde kablo soketleri problem çıkarmaz..bu arada sis farı ile soket arasında ek bir kablo var...onu ne yapacazz ???

elektrikçiden kablo ;fiş alıp uzatacaksın kabloyu hem sağa hem sola; yaparken klima ve servo direksiyo rekorlarına ve radyatöre dikkat et; tamponun içinden geçir kabloları; birleşim yerlerini iyi izole et ilerde problem çıkarmasın...

Geri