Vectra A sis farı hazırlığı

kablolama işi kolayda tesisattki soketin karşılığını nasıl bulaz o problem işşte..

onlar yuvarlak oluyor galiba; bence bulamazsın; kesip yeni soket takacaksın, bu arada benim tamponu sökmem lazım ;uygulamayı yaparken resimler ve resimleri buraya koyarsan ; bide tamponun nasıl söküldüğünü anlatırsan sevinirim...

tamponu sökmesi kolay..

önce davlumbazın tampona gelen bölümündeki 8 lik vidaları söküyosun..

sonra aracın önünü kaldırıp tamponun iç tarafındaki 13 lük vidaları söküyosun..(2 taneydi sanırsam).zaten alttan bakınca L şeklindeki ayakları görürsün..yanlız vidalar biraz gıcık yerde..

varsa ısı sensörü vs soketleri çıkarıp tamponu öne doğru çekip alıyosun..:good:

tamponwo1.jpg

Son düzenleme:
evet basitmiş; benimki kırık galiba ;bi söküp bakmak lazım; yoksa yolda giderken düşecek ; sonra ezecem tamponu; 800 ytl ye yeni tampon almak zorunda kalacam...

sis farı astra g nin kimi oluyor son karar celalettin

bu iş olmaktan ziyade uyarlamak..bugün tanıdığım bir opel parçacısına gittim..yine astra f sisi takmamı, birkaçgün önce 2 gence aynı amaçla astra f sisi verdiğinin söyledi..bu aralar sis farı olayı biraz askıda maddi sebeplerden dolayı..:cool:

http://www.neko.com.tr/arama.asp?HizliAra=vectra+a+sis+far%FD&L=1&imageField.x=0&imageField.y=0

bu linkte astra sis farına bak 91 model için ; a kasa vectranın aynısı galiba ve de orjinal

Halil abi verdiğin linkte astra nın üstünde 95 opel vectra için sağ ve sol sis farı diye var ama pek resim belli olmuyor...
Bunlar orjinal diye düşünüyorum....

Sence bizim vectra ya uyar mı...

Resminide koyuyorum umarım Vectra A ihtiyaçı olanlara yarar...

Ekli dosyalar

• AA-00028169.webp
    AA-00028169.webp
    1.8 KB · Görüntüleme: 36
1NL 006 580 061 OPEL ASTRA SİS FARI (91) SAĞ
galiba bu vectra a ya oluyor....

Celalettin direksiyonun solunda far çevirmeli düğmesinin yanında arka sis lambası dümesi var elektrik tertibatını bu sistemden al röleyi ve sigortayı güçlendir o düğmeya bastığında ikiside çalışsın. Sen daha iyi bilirsin; ama sence mantıklı geliyosa yap.

Geri