vectra b 1.6 2001 tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan derida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

derida

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm 2001 vectra 1.6 comfort 150000km fiyat:19500
nasıl? bana çok gibi geldi.satıcı boyasız darbesiz diyo.araç diri temiz duruyor.elegans değil ama koltukları deri.orjinal duruyor şaşırdım.
km si kafamı karıştırdı.renk beyaz.servise götürüp sorunsuz çıkarsa almayı
düşünüyorum.ne dersiniz ne yapayım...yardım lütfen

fiyat fazla gibi.

Fiyat çok bencede ama yinede baktırın sıkıntısızsa verirsiniz bi rakam anlasırsınız belki

fiyat aşırı fazla..

ya niye fazla olsun araç çok temizse verilir bence alıp 3-4 bin lira para yedirmekten iyidir ama dediğim gibi sorunsuzsa

Temiz ise fiyat normal, ama motor 1.6 değil de 1.8 veya 2.0 olsa daha iyi olur.

ya niye fazla olsun araç çok temizse verilir bence alıp 3-4 bin lira para yedirmekten iyidir ama dediğim gibi sorunsuzsa

iyide araç 150.000 km'de biliyorsunuzki GM tüm araçlarını saatli bomba gibi dizayn eder elektrik ve elektronik aksamdaki tüm parçalar kurulmuştur örneğin 10.000 saat çalışır sonra iflas eder.. 150.000km'deki bir vectra da değişmesi gereken o kadar çok parça vardırki.. o yüzden fazla araç 80.000 civarında olsa iyi derdim.. ama fazla işte..

birde aldığın arabanın bakımları nerde nasıl yapılmış önemli bir nokta..

sağolun başarabilirsem resimlerini göstereceğim

araç bir öğretmende kendimde bu kente öğretmenim.her şey bi yana opel sahiplerinin
opeli sürekli sorunlu her tarafı dökülen bir araç olarak lanse etmeleri(opelden de vazgeçmemeleri)sizleri tenzihen söylüyorum beni rahatsız ediyor.opel arçlarının durumları içler acısıysa opelden feragat etmek en mantıklısı...yok efendim 1.6 motr o arabayı kaldırmıyor cdx çok yakıyor...cd ye binilmez sorun sarmalı...hal bu iken niye opel...satalım gitsin...ben sattım ama başka marka değil yine opel arıyorum.yanlş yapıyorsam lütfen uyarın.opeli bırakıp focus,coralla,honda,megan,marea almayı ben kabullenmiyorum.istediği kadar sorunlu olsun egr valfı,sensörler,sert süspansiyon baskı balata vs. vs.moturunu baştan sona yenilesen dahi değecek bir araba opel vectra....saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri