vectra b 1.6 2001 tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan derida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
,

biz vectra kötü mü dedik? 150.000 de 1.6 vectra 19.500'e alınmaz dedik.. siz ne anladınız? vectra kullanıcılarını aptal yerine koyduğumuzu.. iyki burda anlatılması zor şeyler anlatmıyoruz..

siz bir bidaha dönüp okuyun bence.. demişsinizki iyi araba pahalıdır.. bende size dedimki gidin 2001 vectranın en pahalısının fiyatına bakın birde 2001 passatın en pahalısının fiyatına bakın :D yani vectra ucuz alınası bir araç diyorum.. ama siz bana passatı niye övüyorsun diyorsunuz.. :D

boşuna zahmet edip yazmayın benimle POLEMİK'e girmeyin:rolleyes:

(yaşınıza hürmeten editledim)

ok girmiyorum polemiğe, yanlış anlamalara sebep oluyor,

Sana da bir çift lafım var arkadaşım; Demişsin ki " kendi araçları da Vectra B ", ne olacaktı yani ? memnun kalmasak ve sevmesek Vectra B alıp binmezdik. Lütfen yorumlara dikkat edelim.

Benimde sana bir kuple sözüm var arkadaşım; Yazılanları anlamadan cevap yazma. Lütfen doğru anlayıp tarafsız bakalım, anlamadığımız soruları boş geçelim, terli terli soğuk su içmeyelim ...

Son düzenleme:
Benimde sana bir kuple sözüm var arkadaşım; Yazılanları anlamadan cevap yazma. Lütfen doğru anlayıp tarafsız bakalım, anlamadığımız soruları boş geçelim, terli terli soğuk su içmeyelim ...

Yazdığın yazıya cevabımı susarak veriyorum. Çünkü bazen konuşmak fayda etmez, susmak gerekir.

Forum kuralları madde:
19-Site içerinde yöneticiler haricinde bir üye diğerine uyarı yapamaz, bir üye hakkında eleştiri içeren bir başlık açamaz. Tartışma yaratacak , forum huzurunu kaçıracak , gruplaşmalara sebep verecek mesajlar yazmak veya başlık açmak yasaktır.

Konu kilitlenip incelemeye alınmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri