Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu an izmirde sahibinden.comda temiz 1 tane var işte linki senin yerinde olsam kaçırmam bu aracı sahibyle görüştüm ben ama bunu alcaktım forumda bilirler vectra hastası hatta aşığı olduğumuastrayı satamadım daha ben olsam bu aracı kaçırmam bayada temiz 1.6 ları 16-17 ye satan var temizni bu paraya bence kaçırılmaz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-vectra-kusursuz-firtina/detay
kaçırma bile ben diim sanaZaten öncelik o İzmir'deki araçta daha karar aşamasındayım tam karar veremedim.
Sitemizden Cihanbey Nickli Abimiz Gereken Bilgiyi Vericektir![]()
selam aydın kardeşim öncelikle yakıt konusunda sıkıntı yaşamam diyorsan eğer kaçırmayacağın bir araç derim kasa durumu ve motor sağlığı ön planda olması gerekmektedir.. yoksa sıkıntı yaşayabilirsin 2 ay gibi bir süre ben aradım izmirdekine de benim niyetim vardı ancak vazgeçttim çok sevdiğim bir abimin sayesinde çok saolsunburda paylaştım diye biliorum izmirdeki aracı resimlerdeki ile hiç alakası olmayan bir araçmış kısa ca bunu diyorum siz başka bir araca bakın derim 3 tane vectram oldu bundaki tadı hiç birinde almadım anlatılmaz yaşanır
))