- Konuyu Başlatan
anlattığınız şekilde ayarladım diyelim. Dolayısıyla koltuk biraz önde oluyor.Sizin dizleriniz veya diz kapatlarınız direksiyonun ( kokpitin alt tarafı ) kutusuna değmiyormu ? Frene ve gaza basarken rahatsız olmuyormusunuz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok hocam ya, tofaş da kullandık da Astra G de bir türlü ayarlayamadım olayı. Biraz da rahatsız olunca belimden uzun yollarda iyice belli ediyor rahatsızlık. Bir ara ayarı tutturdum gibiydi ama lpg ustası bozdu. Bir daha da bulamadım aynı ayarı...neredeyse aynı aracı kullanıyoruz ve benım boyum 1.85 cıvarı oldukca rahatım
sımdı koltugu gerı cek ve dızınle kokpıt arasında ıkı santım bosluk olsun sonra koltuk sırtını gerıye dogru yatır ve elını dıreksıyona ust kısmına gelecek sekılde uzat el bılegın dıreksıyorun ust kısmına gelecek sekılde kadar ayarla ve rahat rahat kullan
unutmakı senden kotu tofascılar var
nedir bu lpg ustalarından çektiğimiz bilmem... mazotlu arabamı alsakYok hocam ya, tofaş da kullandık da Astra G de bir türlü ayarlayamadım olayı. Biraz da rahatsız olunca belimden uzun yollarda iyice belli ediyor rahatsızlık. Bir ara ayarı tutturdum gibiydi ama lpg ustası bozdu. Bir daha da bulamadım aynı ayarı...
lpg ustası dıye usta yok zaten ya kaportacı ya boyacı yada elektrıkcı hehehe...nedir bu lpg ustalarından çektiğimiz bilmem... mazotlu arabamı alsak