3 Nis 2020 #71 O ozby Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Nis 2020 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et MURATRND' Alıntı: çözdüm, vakum pompası Genişletmek için tıkla ... Abi bu parçayı tam olarak ne diyerek isteyeceğiz?Fren vakum pompası diye de bir pompa satılıyor o yüzden soruyorum.
MURATRND' Alıntı: çözdüm, vakum pompası Genişletmek için tıkla ... Abi bu parçayı tam olarak ne diyerek isteyeceğiz?Fren vakum pompası diye de bir pompa satılıyor o yüzden soruyorum.
4 Nis 2020 #72 M MURATRND Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Nis 2018 Mesajlar 38 Tepkime puanı 2 Puanları 8 Yaş 35 Siteyi ziyaret et ozby' Alıntı: Abi bu parçayı tam olarak ne diyerek isteyeceğiz?Fren vakum pompası diye de bir pompa satılıyor o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla ... selam, adı "vakum pompası" istersen egr de vakumda diyebilirsin. Tüm sisteme vakum sağlıyor aslında ama parçacılar egr vakumu diye de söylüyor. tam net anlaşılsın diye resimde işaretledim.
ozby' Alıntı: Abi bu parçayı tam olarak ne diyerek isteyeceğiz?Fren vakum pompası diye de bir pompa satılıyor o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla ... selam, adı "vakum pompası" istersen egr de vakumda diyebilirsin. Tüm sisteme vakum sağlıyor aslında ama parçacılar egr vakumu diye de söylüyor. tam net anlaşılsın diye resimde işaretledim.