Herkese hayırlı ramazanlar. Arama bölümünden benim anlatacağım arızayla ilgili bir iki başlık açılmış fakat elde edebileceğim net bir sonuca ulaşamadığımdan tekrar konuyu açmak istedim. Aracım 97 model Vectra B CD. 2019 Kasım ayında aldım aracı. Bir kaç gündür araçta bi güç düşüklüğü söz konusu oldu. Bazen düzeliyor bazen düşüyor. Mesela normal seyirde giderken örneğin 2. viteste gaza dokunduğunuzda sizi arkaya yapıştıran araç şimdi normal bir araç gibi hızlanıyor hatta bi terslik olduğunu hissettiriyor. Kalkışlarda daha ağır bir hal almaya başladı. İlk yaptığı gün de boş ve uzun bir caddeye geldim gazı açtım 4.500 devirde kaldı araç. Diğer arkadaşlarımızın da yaşadığı sorun oldu. Dediğim gibi bazen düzeliyor canavar gibi çalışıyor birden düşüyor sonra. Yarın sanayiye ustama göstermeye gideceğim ama yine de sizlere konuyu açmak istedim. Eksantrik devir sensörü ve krank devir sensörü bundan yaklaşık 3 ay önce motor tesisatıyla birlikte değiştirildi. Bu sorun neyden kaynaklı olabilir en azından sanayiye gitmeden bi fikir sahibi olabilirsek hem maddi hem manevi kendimizi ona göre ayarlayalım.