- Konuyu Başlatan
biliyorum ama onu değiştirmek taraftarı değilim .belki daha ileride
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sıtedekı bı arkadasta kayhandı yanılmıyorsam farlarını degıstırmıs bılmıorum baktın mı ama onda tamponlar far arasında hıc bosluk gorunmuyor gayat hos olmus.ustelık sıyah golgelı farlarını satıyormus bı bak ıstersensismik' Alıntı:biliyorum ama onu değiştirmek taraftarı değilim .belki daha ileride
X18XE' Alıntı:bildiğim kadarı ile 3.stop lambası yerleride farklı biri üstte biri altta değiştirmişken tam olsun dimi
imagoodman' Alıntı:eyvallah kayhan azına saglık aydınlattıgın ıcın teskurler
alpervectra-B' Alıntı:siz en iisi üzerine harcıycağınız parayı arabanın üstün koyup bi b2 alın bence astarı yüzünü geçerön tampon,ön far,ön logo,yan marşpier,bagaj kapağı,stoplar,arka tampon,ve 15 jantlarla hiç güzl yakışmıo b1 in jantları b2 body e bilginize bence gerek yoq.yapıcaksanız ufak deişikliklerle bence b1 daha güzel oluyo tek eksiği b2 lerin tampondan dolayı daha alçak durması bence.tabi zevk meselesi herkesin tercihi başkabn b1 i daha çok beğeniorum hat olarak.
X18XE' Alıntı:+1000 bence b2 yerine b1 gt ye çevirsen daha hoş olur , ben hastayım o kasa gtlerin ama tabiki arkadaşların da dediği gibi zevk meselesi