Vectra B airbag ışığı

bu soruna bir çözüm bulan varmı arkadaşlar....?

Direksiyonu söküp taka yalacan edeceklerine kutup başını çıkarıp taksınlar ondan sora arıza kodunu silsinler o servise söyle. Yazık değilmi arabanın direksiyonuna.

Arıza ışığı 2-3 aya bir tekrardan yanıyorsa hava yastığının nekadar soketi varsa kontrolden geçmeli bazen o soketler oksitleniyor.

Direksiyonu söküp taka yalacan edeceklerine kutup başını çıkarıp taksınlar ondan sora arıza kodunu silsinler o servise söyle. Yazık değilmi arabanın direksiyonuna.

Arıza ışığı 2-3 aya bir tekrardan yanıyorsa hava yastığının nekadar soketi varsa kontrolden geçmeli bazen o soketler oksitleniyor.

bendede sürücü hava yastığı fişekleme direnci yüksek uyarısını cok sık veriyor..

bendede sürücü hava yastığı fişekleme direnci yüksek uyarısını cok sık veriyor..

Bence sizin arabanın teknik sorunu var fişekleme direnci yüksekse o görevi yapan sensör kontrolden geçmelidir veya değiştirilmelidir. Biran önce servise gitmelisiniz sizin sorun biraz karışık.

arkadaşlar aynı sorun bende de var.ben alıştım artık.aklıma gelen herşeyi denedim, yine olmadı..

düşmanınmı var?İNŞALLAH OPEL ALIR diyeceksin..

ya arkadaşlar kafayı yiyecem t2 cihazına bağlayıp hata kodunu sildiler 1 gün sonra gene yandı koltuğun altındaki kablolara birşeyler yaptılar busefer 3 gün sonra gene yaptı bidenemediğimiz irenç ve aküyü sökmek kaldı izmitte bu iş başına gelipde halleden varmı veya yardımcı olabilecek birisi varmı

Geri