Vectra B Arizasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VECTRA99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VECTRA99

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba.geçen Piknikten Dönerken Benzinlikte Durup Benzin Aldim.marşa Bastim Tik Yok.önceden De Tutukluk Yapiyodu Son 1 Aydir. Araba Marşi Bi Alip Bi Almiyodu.kaldim Orda.bu Arabalar Iterek çaliştirilmaz Dediler, Itmedim.ama Servis De Yok Ki Bulunduğum Yerde.akşam Vakti.ariza Da Belli Değil. Tanidik Bi Usta çağirdim.abi Geri Geri Itelim, Bişey Olmaz Dedi. Ittik, çalişti. Doğru Sanayiye.tanidik Usta Elektirkçi Mustafa Abi Bakti. Marş Motoru Dedi. Söktü, Yok Bişey Ama Kömürler Iyiyce Gitmiş, Iyi Ki Değiştirdik, Aradan çikmiş Oldu Dedi. Bu Arada Daha önce Hiç Açilmamiş Marş Motoru. öyle Dedi Usta. Neyse, Sonra Anlaşildi Ki Ariza şu: Direksiyonun Altinda Bir Parça Var. Konağin Devaminda. Yuvarlak Bi Parça. Onu Eliyle Oynadiği Zaman Araba Tak Deyip çalişti.kontakta Sorun Var Dedi. Kontak Geçirmiyo Dedi. Parça Değişecek Burda Yok Servise Git Dedi. Arkadaşlar Arabami O Kadar Titiz Kullaniyorum Ki Gören Sifir Zannediyor. Bu Ariza Neden Oldu Bilmiyorum. Sakinilan Göze çöp Batar Derler Ya, öyle Galiba. Ariza Nedir Bilmiyorum Daha Servise Gitmedim Cumartesi Gidicem. Yardimci Olursaniz çok Sevinirim. Ne Yapmaliyim?kaç Para Tutar?arabayi Birkaç Kez 2. Viteste Iterek çaliştirmak Zorunda Kaldim. Birşey Olmuş Mudur?marş Motoru Kömürlerinin Değişmesi Yanliş Mi Olmuş?kisacasi Düştüğüm Durumu Genel Olarak Değerlendirir Ve Bana Bir Yol Gösterirseniz çok Sevinirim. Bu Arada Kumandanin Pili Bitmiş. Arabanin çalişmamasi O Yüzden Olabilir Mi?snayideki Usta Akü Kablosunu Sökünce Teyp De Gitti. Kod Istiyor.lütfen Yardimmm...

mars motorun bılyalarını ben gecen sene degıstırdım 150 gıbı bır fıyata mal olmusdu ıterek calıstırmayı bende bır kac kez yaptım motor sarar derler ama bılmıyorum sakıncalımı kumandadan da calısmama gıbı bır durum olacagınıda dusunemıyorum teyb kodunuda bılmıyorsan sıtemızde ılgılı programlar konular var aratabılırsınız

vurdurmak herzaman sakıncalı degıl gerı gerı vurdurmak sakıncalı. kontak termınalı arızalanmıs galıba gayet normal degısınce sorun ortandan kalkar

Musa usta ile aynı fikirdeyim. O parçaya İzmir'de kontak şarteli de deniyor. Zamanla aşınabiliyor, kullanım hatası olamaz. Hatırladığım kadarı ile kışın 15-20 YTL arası bir fiyatı vardı. 15 dakikada değiştiriliyor.

Geri