vectra b arka cam silecek

anjelotkral

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
1.Merhaba arkadaşlar bılıyorsunzukı vectra b lerde arka camda silecek yok bence buyuk bı eksıklık olduğunu hıssedıyorum daha once yapmış olan bı arkadaşımız varmıdır acaba veya yaptırabılırmıyız
2.olarakta arka cam resiztansı çalışmıyor bunu nasıl aktif ederiz veya yenisini alabılırmıyız ıllakı camı mı degıstırmem gerekiyor.:bir:

guzel bır paylasım yapmıs arkadasımız fakat tek sorun acaba ordakı soketlermıdır camdakı resıztanslarda bı problem olup olmadıgını nerden anlayabılırz komple sokmek mı gerekıyor acaba

O sayfadan bir alıntı ;)

-Arka cam rezistansı anten görevide yaptığı için eğer cam rezistansınız da yıpranma ve kopuk varsa radyonuz iyi çekmez.

Sedan araçlarda arka cam sileceği sunulmuyor..Fakat buna ben de içerliyorum..Nedense HB ve diğer araçlarda var bu..Fakat sedanlarda da olsa iyi olur..

yağmurlu havalarda Hb araçlar yerdeki suyu direk arka çama türbülans şeklinde sıçratır oldukça görüşü engeller fakat sedanlarda ancak bagaj kapısına kadar türbülans oluşur bu nedenle silecek çok aranmaz arka camda :)

Orası öyle de vectra c nin GTS şasilerinde örn arka camlarda da silecek bulunuyor..Halbuki HB değil..Yani NB diye geçiyor ama HB mi yoksa sedan mı diye sorsanız ben sedan derim..Şart değil ama olsa olurdu :)

GTS'ler HB, Lagunalar da öyle

Yalnız Alper Abi; dediğin doğru da laguna daha HB..Mesela vectra b nin de HB leri var,bilirsin,onların bagaj kapağı gayet kısa..Ama GTS lerinki neredeyse sedan kadar uzun..Signumlar var bilirsin ki bir de C kasalarda...Onlarda hem SW var hem HB...Yani HB vectra c olsa olsa signumlar olur..

bu konu ustunde duracağım sanayiye uğradığımda araştıracağım bakalım yapılabılıyormullagunalardakı gıbı arkadan bakınca sol tarafta bulunan kısma takılabılırmı dıye araştırma yapacağım sızlerede bılgı verırım

Geri