ne özellikmis yaw model çıkalı 8 sene oldu bitmedi
evet tüm sayfaları okudum 8 senedir aynı sorular sorulmuş.ama bazı cevaplar yok.benim arabamda necvox var.settings e nasıl girebilirim.ya da giremez miyim gibi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne özellikmis yaw model çıkalı 8 sene oldu bitmedi
evet tüm sayfaları okudum 8 senedir aynı sorular sorulmuş.ama bazı cevaplar yok.benim arabamda necvox var.settings e nasıl girebilirim.ya da giremez miyim gibi...
@astraopc
teşekkürler video için çok yararlı oldu.
ben aracımı necvox üzerinde aldığım için settings menüsünde ne var hiç görmemiştim.ama baktım da zaten fazla bişey yokmuş.sadece dil tarih saat vs. değişiyo.şu an için gerek yok sanırım.
konuyu hortlatıcam ama.bende 2013 astra h aracımda setting tuşuna basarak gizli menüye giremiyorum.birde 12 km/h ulaşınca kilitleme olayını yapamadım.servise sordum kilitlemeyi.abi onu hiç karıştırmayalım sonra araç dururken kendi kendini kilitliyor şikayetler oluyor dedi.
konuyu hortlatıcam ama.bende 2013 astra h aracımda setting tuşuna basarak gizli menüye giremiyorum.birde 12 km/h ulaşınca kilitleme olayını yapamadım.servise sordum kilitlemeyi.abi onu hiç karıştırmayalım sonra araç dururken kendi kendini kilitliyor şikayetler oluyor dedi.