Vectra B Baştan aşağıya modifiye ?

MehmetFurkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Merhabalar aracımı modifiye yapmayı planlıyorum.bunun için bana Ankarada şaşmazda 1001stop adlı bir yer varmış galiba orayı önerdiler. arabanın resmini cekip sana bilgisayardan tasarımını gösteriyorlarmış doğrumudur bu ? yada bildiğiniz yerler varmı bu konuda ?

ne gibi modifiye yapmak istiyosun ?

Vallahi ben carbon fiber kaplama yaptırmayı,güzel bir egzoz,Jantlar,farlar birde arabayı pıstırmak istiyordum şahsen okadar aşırı abartıya kaçmıyacagım. bu konuda tecrübem olmadıgı için sizlere sormak istedim varsa bir kusurum k.bakmayın.

ne kusur kardes :) karbon kaplamayı aksesuarcılarda felan halledebilirsin,egzozu,jantı,farları ve pıstırmak için yayıda gittigidiyordan rahatlıkla bulabilirsin :) jant ve egzoz için sanayiyi,yada iskitler ve kazımkarabekir cad. ni de dolaşabilirsin ;)

ne kusur kardes :) karbon kaplamayı aksesuarcılarda felan halledebilirsin,egzozu,jantı,farları ve pıstırmak için yayıda gittigidiyordan rahatlıkla bulabilirsin :) jant ve egzoz için sanayiyi,yada iskitler ve kazımkarabekir cad. ni de dolaşabilirsin ;)

Eyvallah topragım benim. gittigidiyordan alısveris yapayım diyordum bende iskitlere gideceğim zaten bu jant için. peki varmı böyle vectraya gidecek güzel şeyler aracı yeni aldım biliyormusun sade binmek istemıyorum. yani böyle güzel şeyler derken vectra b için olan aksesuarlar mesela?

valla kardes gitti gidiyora girip aramaya Vectra B yaz güzel aksesuarlar cıkıyor.İskitlere gidip jantı kendin bulcan artık çünki bu iş tamamen senin zevkne kalmış bi iş gidip beğenip takarsın :) Kazasız belasız bin kardesim :)

valla kardes gitti gidiyora girip aramaya Vectra B yaz güzel aksesuarlar cıkıyor.İskitlere gidip jantı kendin bulcan artık çünki bu iş tamamen senin zevkne kalmış bi iş gidip beğenip takarsın :) Kazasız belasız bin kardesim :)

Tamam kardeşim teşekkür ederim. haftaya tam takım gezerim artık zaten :) eyvallah saolasın önerilerin için. bu üstündeki jantları iskitlerde satsak alırlarmıkı jantlar ve lastiği lastik yeni 2 aylık.

bişey değil kardes ne demek,bnde ankaradayım istersen özelden ulaşabilirsin ;) jant lastiği alırlar diye tahmin ediyorum bi gidip sorarsın :)

bişey değil kardes ne demek,bnde ankaradayım istersen özelden ulaşabilirsin ;) jant lastiği alırlar diye tahmin ediyorum bi gidip sorarsın :)

Eyvallah toprağım ekledim arkadaş listeme seni. bu hafta gidip ogrenecegım sanada haberdar ederim ne alıp almayacagımı

tmmdır kardes bi yokla bakalım piyasayı :)

Geri