Dostum meraba gün boyu forumu unutmuşum erken saatlerde bakamadım, ben birebir gördüklerimden sana anlatayım sen ona göre düşün taşın. Vectra B1 özellikle hafif kaba hafif kibar hafif hantal hafif kıvrak çok değişik bi görüntüye sahip bi açıdan bakıyorum of anam süper diyorum, bi açıdan bakıyorum ne biçimsiz araba diyorum kendi arabama
Eğer tamponlarla spoler ile falan çok oynarsan arabanın içine binmeden vectra olduğunu anlayamazsın, klasik alman aracı işte(alman aracı demekten nefret ederim
) dış görüntüsünü bozmadan modlaman gerekiyo, orjinal jantları varken GT tampon lipi yan etek falan takarsan pek yakıştıramazsın, eğer ki yaptın illaki BBS CH jantlarını alman gerekir 17" makbuldür daha üstü aşırı sertlik yapar. 50-60mm yay body kit varsa sürtme yapıyor body kit ile 35mm yay kullanman gerekecek, Junyan angeleye far takarsan vectra B1 ruhunu kaybettirirsin araca, ancak GT Bodykit + jantlar ile Sonar takarsan bişeye benzer, anlayacağın B1 biraz garip bi araç
Benim sana tavsiyem aracını olduğu gibi bırak, kaportacıya git ön arka tamponunda gevşeklik varsa onu sıkılaştırsın, güzel bir cila uygula, orjinal jantlarını parana kıy iyi yerde boyat, body kit takmadan 50mm spor yay tak orjinal ve basık halde bin, ben de aynı arabaya biniyorum, iyi bir görüntü elde etmek istiyorsan parana kıyman gerekecek yoksa...
2. seçenek ise GT body kit + Jant
3x IrmscherTR(el yapımı
) ön lip(dudak)+yan etek+Spoiler 90x3 = 270 lira
1x Irmscher GT egzos, çıkma olarak 200-500 lira arası değişkenlik göstermektedir, benim vicdanen verebileceğim max nakit 300 liradır o egzosa o da tertemiz olmak kaydı ile.
1 set Irmscher GT jant 500-800 tl arasında satıcısına göre değişmekte ( tabiki çıkma )
1 set 17" BBS CH(replica) 600-800tl arası ve sıfırdır bu jantlar, resmi de bu ancak 19" sanırım bunlar
http://www.tsr.nu/astra_mk3owners_web/i_2.jpg
eğer aracın B2 olsaydı çok daha güzel bir düzenleme yapılabilirdi, benim diyebileceklerim bunlar, ben orjinalden yanayım, tekrardan söylüyorum bana kalsa çok kaba olmayan bir egzos ucu(ses için değil görüntü amaçlı) + tercihine göre 35-50mm yaylar ve performansını düşürmeyecek bir açık hava filtresi çok büyük zevk sağlar sana, vectraya bindiğini hissedersin, tercih senin