Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Harika olmuş.Çok beğendim.Özellikle farların dikkatimi çekti.Seninki gibi angel farlardan taktırmak istiyorum uzun zamandır.Aslında iyi bir modifiye yapmam lazım.Ehliyetini almana fazla zaman kalmamış.1-2 sene sonra bu arabayı sende yine görürüz inşallah.
Harika olmuş.Çok beğendim.Özellikle farların dikkatimi çekti.Seninki gibi angel farlardan taktırmak istiyorum uzun zamandır.Aslında iyi bir modifiye yapmam lazım.Ehliyetini almana fazla zaman kalmamış.1-2 sene sonra bu arabayı sende yine görürüz inşallah.
Seneye aLıyorum ehLiyetimi tekrar benim oLur inşallah. O zman daha bi farkLı oLucak çok güzeL ve soft bir tampon var akLımda ön tarafa göre. bakaLım nasip kısmet tabiki
iLeride tekrar geri aLabiLirsem aracımı o zaman büyük değişikLikLer oLucak Allah İzin Verirse. Ön Tampon , Marjpiyer , Arka Tampon, PlakaLığın oLduğu yeri kapatmak , Ve GüzeL Bir DTM var akLımda Zaten Ön Panjurum ve AngeeLlerim var sadece LedLi Stop eksiğimi de gideririm. HaLiyLe de Jant isticek araba Eski arabam oLmasada başka bir Vectra B2 ye uygulicem bu akLımdakiLeri YorumLarınız için teşekkürLer
kardeşş resimleri göremiorum ben bidaha gönderiwersen sana zahmet merakettim arabanı bende de beyazı war jantlar çok orjinal güsel bizimkilerin üzerindeki bence..