Vectra b Dti yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PUFFDOWG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PUFFDOWG

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba 2000 model vectra b dti aracımın bu sene üst kapar turbo mazot pompa değişimi yaptırdım ama şöle bi sıkıntı vermeye başladı turbo çalışmıyor araç normal dizeller gibi gidiyor arıza ışığı yanıyor akışmetre dediler sağlam taktık sorun aynı tesisat dediler başka tesissat taktık aynı beyin dediler sağlam beyin taktık aynı map sensörü dediler daha denemedim vakum hortumlrı şişiyor sıkıntı yok ama araç 100 ü geçmiyor delirecem bi yardım neden olabilir :mad::mad::mad::mad:

Op com yada tech2 ile ariza kaydina bakildimi. Arac turbo basinci uretemiyor buyuk ihtimal. Bunun bir cok sebebi olabilir. Map sensorunden tutun hava akismetre bir cok etken var. Deneme yanilma ile cok yipranirsiniz paraniz ve zamaniniz gider.

Hava akışmetresi veriyor arıza akışmetre sağlam ustam

Hava akışmetresi veriyor arıza akışmetre sağlam ustam

Akış metre turbo basmadığı için verir . Turbo kesin sorunsuz mu takıldı ?

Akismetre ve diger sensorlerin orjinal olmasi gerekir bunuda belirtmekte fayda var. Turbo kac bar basiyor akismetre 3. Vites 3000 devirde ne okuyor. Bunlar okunmali egr ve wastegateyi kontrol eden sensorler kontrol edilmeli vs. Bunlari yapacak usta bulmazsaniz dedigim gibi sok tak denemeyle ugrastirilar sizi

turbo selonoid valfine de baktır

sorun tesisattan çıktı arkadaşlar tesisatı elden geçirtsem ne kadara maal olur bana

çıkmacıdan komple alıp taktır bence

Aynen kardeşim elden geçirmek tavsiye etmiyorlar çıkması bile 1000 lira diyorlar birde çok pahalı

Geri