vectra b far

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opelcd34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

opelcd34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
98 model aracımın farlarını 2000 cdx model mercekli farlarla değiştirebilirmiyim. bızımkılerın sınyallerı ayrı onların kı komple uyar mı acaba yapan varmı u uygulamayı.

Soketi uymaz, iyi bir elektrikci halleder. Soket isterseniz bende vardı, original gibi olur.

Yani her türlü olur.

soketi değiştiği zaman tam oturur mu birde sketin ücreti nedir

Bence macera aramayın, cdx mercekleri küçük ve aydınlatması vasat. Birçok kişi istediğinizin tam tersini yapıyor, ya balast vs arızası nedeniyle, ya da aydınlatmayı kötü bulduğu için.

bire bir oturur fakat soketi değiştirmeniz gerek.

cdx farları gerçekten çok güzel...eskiden bahadırda cdx vardı o arkada kaldığı için hep :sulanma::kop: ben aynadan bakardım ve gerçekten çok estetik ve hoş gözükürdü...ama güzelliği karşısında mercekleri küçük olduğu için güzel gözüküyordu...aydınlatma konusunda iyi diyemem bende normal merceksiz yeni tip far vardı onda mercekli benim farlar daha iyi aydınlatıyordu...:D

aydınlatmadan dolayı orjınallerı kalacak gıı peki eenon taksam daha mı ıyı aydınlatır.

Aynı işlemi bende yaptırdım. Aydınlatmada filan hiç bir sorun yaşanmıyor sadece soketi değiştirmek lazım. Görüntü bakımından gerçekten daha şık duruyor. Tavsiye ederim :)

Geri