Vectra B Fiyat Bilgisi

Eski kasaya 11.000 tl istiyorlar araba temizse bence mantıklı.

99 gls vectra değişen yok parça boya var araçta 90.000 km de orijinal 13.500 TL'ye aldı bi ay olmadı daha

araba cok temiz ise değer o fiyat... ayrıca opel astradan daha az yakıcagınıda sanmıyorum... sonucta 1.6 nında 101 beygırı var az değil... vectra astradan az yakamaz bence...

Zaten daha ekonomik olmaması beni endişelendiriyor.

fiyatı pahalı, sıralı sistemi olması iyi şehir içinde fark eder,araç temize benziyor.fiyatı bence düşür

araba cok temiz ise değer o fiyat... ayrıca opel astradan daha az yakıcagınıda sanmıyorum... sonucta 1.6 nında 101 beygırı var az değil... vectra astradan az yakamaz bence...

yüsek hizlarda, rampalarda daha az yakıyor.

tmm da kadir arkadas sürekli rampa mı cıkıcak surekli yüksek sürattemi gidicek... 2.0 136 ps vectra 1.6 101 ps astradan ne kadar az yakabilirki yuksek hızda bile rampadada...

geçen sene 2009 un haziranında 13000 e 97 2,0 gls yi verdik.. araçta değişen yok, 2 parça boya vardı...araç inanın 4-4 lüktü diyebilirim..model yüüznden sattık..15 000 çok fazla bence...yine de karar sizin...bu arada sattığımız araç 142 000km deydi..(141bin küsür)

Peki arkadaşlar 2.0 motor değilde 1.6 motor vectrada aynı çekiş gücü atiklik mevcutmudur.

Geri