Vectra B Görüntülü Dvd Player

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TUNCEER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TUNCEER

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Vectra aracıma Trident marka oto dvd player taktırdım. Çok Memnunum TV özelliğide mevcut 65 WATT ses çıkışı var ve ayrıca subbufer çıkışada mevcut. Vectranın orjinal hoparlörleri ile canavar gibi oldu .....

opel3ls9.jpg

opel1gf8.jpg

opel2oi2.jpg

Bu oraya nasıl girdi.?

CAR 400 ile boyutları aynımı. Ben bunlar biraz daha büyük diye biliyorum.

girmemişki zaten, büyük bir ihtimalle kızak bölümü girmiş önpanel uğraştırmıştır. çünkü biraz emanet gibi durmuş. ayrıca cep telefonuna bayıldım. 688 bir efsane yenilere 5 basar benim ilk telefonum.

eğreti gibi durmadı arkadaşım, ön panel ayarlanabilir olduğundan, yani yukarı doğru ayarlanmış şekli 1. resimdeki ondan öyle gözüküyo, Car 400 ile ebatları aynı kart ve soket girişi olduğundan ön panel tabiki tam düz olmuyor, yarım cm kadar dışarıda, ama aracın orjinali gibi oldu, arabaya binen herkes hayran kalıyor. Cep telefonuda aracın üzerinde araç kiti vardı bende sökmeye kıyamadım o şekilde kaldı... :)

Son düzenleme:
güzel olmuş güle güle kullanın arbadan uçurmasınlar onu :) dikkat et

bu teybden bır arkadasda vardı gercekten goruntu kalıtesı cok guzeldı ama ben goruntu degılde ses e baktıgım ıcın tercıhım olmadı

guzel olmus tv yı nasıl ızlıyorsunuz nereden alıyor radyo alıcısındanmı

ayrıca tv anteni taktırmak lazım, antensizde çekiyor ancak tam olarak değil

çok şık durmuş gerçekten, tekrar hayırlı olsun
evet ön panelini güneş ışığına ve görüş açısına göre ayarlayıp hafıza alabiliyorsun.ama 3-4 mm dışarıda kalmış.
benim aklımdada JVC nin ürünleri var ortalama 600 ytl ye sıfırını bulabiliyorsun.onlarda feresiz tam oturuyor.( ama mavi ışık, konsolsa sarı ışık :( )

hayırlı olsun sık olmus,bendede (indash) icinden ekran cıkan tipinden var hırsızların korkusundan 1 senedir takamıyorum taksam caldıklarınamı yanayım araca zarar verecekler arabadan sogutacaklar:( birini bi gecirsem elime:mad: :mad:

hayırlı olsun sık olmus,bendede (indash) icinden ekran cıkan tipinden var hırsızların korkusundan 1 senedir takamıyorum taksam caldıklarınamı yanayım araca zarar verecekler arabadan sogutacaklar:( birini bi gecirsem elime:mad: :mad:

indash cok hoş ama hırsızların işhanı kartacak tipten .bide hüseyingazi bi yerde otururken :)

Geri