Vectra b GT.. 33 SS...Bence Tek!

Efelerin Efesi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Aracım 98 vectra GT.. Araçta toplu iğne ucu kadar bile boya yok!! içinde leke yok, koltuk döşemesinde ne sigara yanığı nede küçüçük yıpranma var...bence tek ama bir eşi daha varsa tanışmak isterim... Şuan hazırda olan resimlerini ekleyeyim,araç biraz kirli ama olsun :) sonra yine çeker eklerim..

08032013744.jpg

08032013740.jpg

Sevilcek araba gerçekten duruşu yeter nazar değmesin maşallah :)

Plakana kurban olam hemşehrim benim :)

Araç çok güzel ve diri , kazasız belasız en önemlisi cezasız kullanasın

Araç 208 000 de, lpg markası zavoli ve ilk defa lpg 192 000 de takıldı..performansı çok güzel.. bundan öncekş aracım da passat 2.0 comforttu..130 hp idi..ama gt daha farklı.. önceki aracın resmınıde koyuyorum
31012013704.jpg

Araç 208 000 de, lpg markası zavoli ve ilk defa lpg 192 000 de takıldı..performansı çok güzel.. bundan öncekş aracım da passat 2.0 comforttu..130 hp idi..ama gt daha farklı.. önceki aracın resmınıde koyuyorum
31012013704.jpg

ben bu aracın ilanını gördüm sanki sahibinden.com da, hoşuma gitmişti, farklı bir duruşu var diğer passatlara nazaran.
Ayrıca kendimi 2 gündür tutuyorum, GLS üzerine yapılmış gereksiz harcama ile bir araç özel olmaz, kırılmayın darılmayın sayın abicim. Kapı açma kolları bile " bu araç GLS " diye haykırıyor. Huylu huyundan vazgeçmez, ister doğruculuk ister patavatsızlık olarak adlandırılsın. GT ayrıdır Irmscher ayrıdır Gerçeği budur.

21jyidz.jpg

14wvm7c.jpg

2gtnu42.jpg

ofbzpy.jpg

gls ye laf ediosunuz fakat nedendir bilinmez ama 2.0 cd den cdx den cok daha iyi yürüyor.Ufak oynamalarla GT dende iyi yürüyor ;) sanırım donanımdaki eksikliklerden dolayı biraz daha hafif olduğundan :D

flea arkadasım öncelikle araçtan anlamadıgın bir gerçek, gls diye haykırıyor dediğin araç orjinal bir gt ister ruhsat resmını ısterse arabanın ıstedıgın yerının resmını ceker gonderırım zaten bu arac gls ise sözüm söz gel sana yeminle bu aracı bedava vercem...evet bu passatta sahıbındeydı, bu gt kuzenımın aracı, sırf baskasına gıtmesın dıye passatı sattım bu aracı aldım..gel gelelım vectra i 500 olayına..bu arac turkıyede zaten yok olanlar da çakma...asıl sen kırılma gücenme kardesım ama madem ıkısını bırbırınden ayıramadın once bır sorsaydın, sonra bu duruma düşmezdin :)

gls ye laf ediosunuz fakat nedendir bilinmez ama 2.0 cd den cdx den cok daha iyi yürüyor.Ufak oynamalarla GT dende iyi yürüyor ;) sanırım donanımdaki eksikliklerden dolayı biraz daha hafif olduğundan :D

evet cd den iyi yürüyo ama gt den de iyi yürümüyo kardeşim ya :) hafif o avantaj..gt yi geçmek icin daha iyi egzantrik mili ve daha iyi chip koycaksın, bu da baya masraf onun yerine gt al keyfine bak :)

Geri