Vectra b GT.. 33 SS...Bence Tek!

Araç 208 000 de, lpg markası zavoli ve ilk defa lpg 192 000 de takıldı..performansı çok güzel.. bundan öncekş aracım da passat 2.0 comforttu..130 hp idi..ama gt daha farklı.. önceki aracın resmınıde koyuyorum
31012013704.jpg

passatın 2.0 motor?derken dizel 1.9 tdı 130 hp motordan mı bahsediyorsunuz?yoksa bunların zaten türkiye çok az 2.0 motor benzinli olan motordan mı bahsediyorsunz?bu passatı bende bir ara nette gördüm sanki..hiç yabancı gelmedi...kaç bindeydi?nette ilanlarda kesin gördüm...buda mı boyasızdı?

Son düzenleme:
güle güle kullan hemserim.iki hafta önce konuyu acsaydin bulusur bir cay icerdik Osmaniyedeydim.

evet cd den iyi yürüyo ama gt den de iyi yürümüyo kardeşim ya :) hafif o avantaj..gt yi geçmek icin daha iyi egzantrik mili ve daha iyi chip koycaksın, bu da baya masraf onun yerine gt al keyfine bak :)

dediğim gibi ufak oynamalarla dedim :) youtubede vti gecen gls var,headers chip gibi işlemlerle gt den iyi yürüyo,dediğimiz gibi hafiflikten kazanıyor :) Bu arada flea arkadas senin GT ye demedi galiba,GT ye benzetmeye çalısan GLS ci arkadaslara söyledi,yoksa senin GT ye forumda gls dicek kimse yok kardes :)

dediğim gibi ufak oynamalarla dedim :) youtubede vti gecen gls var,headers chip gibi işlemlerle gt den iyi yürüyo,dediğimiz gibi hafiflikten kazanıyor :) Bu arada flea arkadas senin GT ye demedi galiba,GT ye benzetmeye çalısan GLS ci arkadaslara söyledi,yoksa senin GT ye forumda gls dicek kimse yok kardes :)

Arkadaş, arabadan anlamıyor demişsiniz bana ancak resimlerini koyduğum araç ve bu konuda GLS yim diye bağıran aracı farketmemişsiniz, nedir bu ego, nedir bu benim aracım eşsizdir tavırları :D GT ye laf ettiğim yok, konunun muattabıyla özel mesajdan görüştük oldu bitti :D

murattezcan abimiz kendi aracının sahibinden.com ilanını atmıştı GLS gibi gördüğümü söylemiştim, kaldırmış linki kızdırdım onu sanırım

Arkadaş, arabadan anlamıyor demişsiniz bana ancak resimlerini koyduğum araç ve bu konuda GLS yim diye bağıran aracı farketmemişsiniz, nedir bu ego, nedir bu benim aracım eşsizdir tavırları :D GT ye laf ettiğim yok, konunun muattabıyla özel mesajdan görüştük oldu bitti :D

arkadasım egodan degıl, bu aracın altına bu yorum açıklama yapmadan yazılırsa kim olsa aynı tepkiyi verir, okuyan arkadaşlarda aynısını düşünür..bende ani tepki verdiysem özür dilerim :)

passatın 2.0 motor?derken dizel 1.9 tdı 130 hp motordan mı bahsediyorsunuz?yoksa bunların zaten türkiye çok az 2.0 motor benzinli olan motordan mı bahsediyorsunz?bu passatı bende bir ara nette gördüm sanki..hiç yabancı gelmedi...kaç bindeydi?nette ilanlarda kesin gördüm...buda mı boyasızdı?

aracı 160 000 de sattım, boya vardı birkaç parçasında ama değişeni yoktu..araç dizel değil benzinli 2.0 130 hp idi..ben çok memnundum..piyasada az ama hiç sorun çıkarmayan bir motoru var..1.8 lerde ki turbo sıkıntısını yaşamıyosunuz , aracın performansı da tatmin ediyo..ama b 5.5 kasa passat alcaksam dizel highline düşünürüm o da km düşük ve temiz olursa, bunlarında yanına fiyat olarak yaklaşılmıyo zaten abartılı fiyat istiyorlar...

Geri