Bir kere kilometreyi geçicekler bu yaşta bir arabanın bu kilometrede olması imkansız benimm eski Tigram 2007 trafiğe çıkışlıydı o bile 126.000 km'deydi. İkinci olarak motor durumunun sağlıklı olacağını düşünmüyorum motor yüzde 83 demişler neye dayanarak sanayiye sokuyor usta yağ yakmıyor teklemiyor, koklamıyor diye gidiyor yüz üzerinden değer veriyor dyno sonucu varmı elinde ben senin yerinde olsam araca bakmaya gidiceksen bir kaportacı ve motor ustanı ya yanında götür yada önceden ayarla çünkü galericiler yanına elemanını veriyor ustanın gözünün içine bakıyor adamda ses çıkaramıyor. Bunlara dikkat et ve ben senin yerinde olsam bir dyno test yaptırırım neyin ne olduğu belli oluyor. Birde şunu söylemek isterimki ben olsam 2.000 liea fazla veririm elden alırım galeridekiler çok sahtekarlık yapıyor hadi yapmadı neyin ne olduğu belli olmuyor elden aldığında yenilenen parçalar, yapılan bakımlar, yaşanılan sorunlar, dikkat edilmesi gereken şeyler herşey hakkında bilgin oluyor o yüzden elden almanı tavsiye ederim birde bu yaştaki bir arabada kilometre en son bakılıcak yerdir çünkü düşük kilometresini bilmak çok zor olanda büyük ihtimal düşürülüyor.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Computest diye bir zımbırtı dyno verisi ile kıyaslama yapıyor, 150hp/190nm fabrika verisi üzerinden %87si olarak 130-140hp arasında bir değer çıktığından hesaplanabiliyor. Sıfır motor yaptırılmış vectra'nın %105 kondüsyon verdiğini biliyorum ben Aynı şekilde %95 kondüsyonlu diye rapor çıkan araba 2bin km sonra kol çıkarıyor falan filan, güven olmaz yani kardeşim. KM konusuna tam desteğim var, düşük kmler büyük risktir, yüksek kmden zarar gelmez. Bir tek bizim ülkemizde düşük kmler marifet olarak görülüyor, yurt dışında yüksek km ve diri araç prestij göstergesidir, "bak hiç birşey olmadı dimdik yürüyoruz " demek anlamına geliyor.