vectra b katalizör iptali

katalizör iptali alt devirlerde gayet güzel oldu,araç kendine geldi. ses yapmaması için ayrıyetten küçük bir susturucu headersin arkasına takılıyor.
ben çip taktırmadan önce katalizör iptali yaptırmıştım. ve araç gerçekten çok farketti. yalnız şunuda söyleyim ben katalizörle birlikte eksoz sistemimi de komple orjinali ile değiştirmiştim.

:good::good::good: bu bilgiler arkadaşa yetecektir sanırım.

iptal ettir ettir, çok güzel bir sesi var :)

:good::good::good: bu bilgiler arkadaşa yetecektir sanırım.

saolasın hakan abi, bilgiler işime yaradı.yalnız ethem abiye bişi daha sorucam, benim son susturu bitikti geçen sene orjianli işte değiştirmiştim, sen niye komple yeniledin ethem abi

benim eksoz sisteminde ufak tefek çürümeler vardı. birazda titiz biri olduğumdan,headers takılyo madem komplede eksozu değiştireyim dedim.

arkadaslar .yi koydum :D

http://www.importtuner.com/tech/impp_0610_catalytic_converters/index.html dan

The Test
Breathing through an aftermarket intake, header and cat-back exhaust system, our Civic mule put down a respectable 147hp and 105 lb-ft to the front wheels on K&N Engineering's dyno.

kat iptalinden sonra 152hp and 108 lb-ft

anladigim ;

CAI, header ve cat back exhaust sys ile kesinlikle cat iptali tork ta ve beygir de artis saglar.
Cikis (kisitlama az) ne kadar hizli olursa o kadar iyi. Recep in dedigi gibi ak git ya ak git :D:D:D

Savas abi kizma :D bencede bu kadar performans icin cevre kirletilir mi ayip valla :D
vectrada verse verse komple sistemden sonra 2 HP :D

z16xe aracıma yeni yaptırdım. katalizörün için boşaltıp taktırdım. biraz vızıltı yapıyor şu anda. bir kaç gün içinde hedersim gelecek onu taktıracağım. performansı şu anda bile epey değişti. çekişi daha iyi. biraz vızıltıyı sorun etmezsen katalizörün için boşalttır. yok kafamı ütüler dersen 250 tlye headersler var onlardan taktır. biraz benzin artışını göze almalışısın.

kati keske komple iptal etseydin...
Sifir Agar headersa o kadar para vermeseydin keske...ben de kullandim..yalniz lex i takinca farki hissediyosunuz.. en iyisi ne derseniz risse nin 63,5mm lik 4 - 1 headersi... ehh 500 oro fiyati var :D

arkadaşlar bende söktürdüm gerçekden araba rahatladı azda olsa perf artışı oldu ama dusukdevirde titretiyor ama guzel ses veriyor

selam arkadaşlar ,
belki eski bi konuyu hortlatacam ama kat iptali yüzünden bi arkadaş muayenede kaldı.
ağır kusur olarak saymışlar. :):):)

Geri