vectra b kontak

vectracı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
seam arkadaşlar sorunum şu arabama cd çalar aldım kendim bagladım ve arabanın merkezi kilitinde sorun çıktı kumanda çalışmadı daha sora cd çaları arkadaşımla dogru bi şekilde bagladık ve kumanda çalışmaya başladı ama daha önce kilitleme dügmesibe uzun basınca camları kaldırıyordu ama şimdi kaldırmıyor bilgisi olan varsa ve ilgilenirse sevinirim

benimki kilitleme dügmesine basınca kaldırmıyor ? ben orjinalde öyle birşey oldugunu bilmiyordsum sadece anahtarı basılı tutarsan kaldırmazmı camları ?

Kontağı II konumuna getirip, 30sn içinde kumanda düğmelerinden herhangi birine basın.

Kontağı II konumuna getirip, 30sn içinde kumanda düğmelerinden herhangi birine basın.

dediginiz senkronize işlemidir onu ben biliyorum onu yapsamda olmuyor kumandaya basılı tutunca camlar kapanmıyor

kontağı II konumuna açın..
her cam için bunu tekrarlayın;
önce tam açın camı.. sonra kapama butonuna basılı tutun. cam kapandıktan 7-8 saniye sonra bırakın..

kontağı II konumuna açın..
her cam için bunu tekrarlayın;
önce tam açın camı.. sonra kapama butonuna basılı tutun. cam kapandıktan 7-8 saniye sonra bırakın..

yok o degil üstadım ben uzaktan kumandanın kapatma tuşuna basılı tutunca camları kapatması varmı diye soruyorum

işte onun sebebide bundan olabilir

rahimavcı arkadaşım , bektaş arkadaşım doğru söylüyor eğer hala yapamadıysanız her cam için aracın içinden camı kapattıktan sonra 5 saniye gibi kapatıyormuş gibi düymeyi basılı tutun sonra kumandadanda iki defa bastığınızda camlar otamatik kapanır

Geri