vectra b lcd bozuldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla ben birazcık uzaktayım ş.urfada opel ozel servis var burada 50ytl ye yapıyorlar

hmm tamam teşekkür ederim. ben biraz araştırayım ankarada

arkadaşım birazcık elektronik bilgin varsa çok kolay. sorun displayin kontaklarında onlar oksitlenince sinyali iletemiyor. Onları temizledinmi kontak spreyle işlem tamam . arkadaşımızın verdiği linke bakarak yapabilirsin. Eğer yaptırmak istersen bir oto elektronikçisi bulmanı tavsiye ederim. kimisi 20 ytl ye yapıyo kimisi 50 ytl. bu tamamen ustanın insiyatifine kalmış bişey sonuçte el işçiliği parça değişmesi yok.

Bende tam tersi oldu. Adeta simetrik olarak ortadan ikiye ayrılmış gibi üst kısımlar normal, alt kısımlar yanıyor ama cılız şeklinde idi. Kendiliğinden düzeldi. Sadece tarihin ilk rakamının yarı kısmı yine cılız. Diğerleri ışıl ışıl oldu. Nasıl ve niye düzeldi ben de anlamadım.

cance' Alıntı:
pahalıymış yaw o zaman. ben tamir ettirmeyi sorayım birde bakalım ona kaç para diyecekler.

100 ytl ye pahalı diyosan yapacak bişe yok... kelepir mi arıyon yada bedava vermelerini mi? adamlar sana dijital ekran veriyo..

woodcoock' Alıntı:
http://members.home.nl/opeltje/mid%20reparatie.htm
ben kendim tamir ettim bu linkten bakarak tabi eğer elektronik bilgin varsa yoksa bir bilene yaptır derim...

o linkte verdiğin çok basit bi işlem.. ve herzaman o yüzden arıza yapmaz... ama yinede demeden yenisini almamak lazım... orda ekranı elektronik devreye bağlayan yumuşak iletken var. eğer o iki tarafada iyi temas etmezse bazı noktalar eksik veya hiç yanmaz... denemekte fayda var... ama başka biyerden de arıza yapmış olabilir.. o işlem çok basit.. hiç elektronik bilgisi olmayan bi insan bile yapabilir... dikkatli olmak lazım sadece...

100 ytl pahalı diyorum çünkü çok dandik lcd onlar onu bildiğim için pahalı dedim. 200-300 ytlye mp3 çalarlar var bunun kadar renkli lcdleri var :) buradaki işlemleri bende yapabilirim ama konsolu nasıl açacağım orasını resimli anlatan bir link var mı?

Bana yenisi geleck almanyadan isteyen varsa birkaç tane daha getirtebilirim ama fiyat belli değil çünki ben birkaç kalem sipariş verdim sinyal kolu arka stoplar tamponlar falan yaklaşık 200 euro ya yakın bir zamanda gelir sanırım ona göre fiyat belirtebilirim ancak...

soketlerini kontrol et belki bi problem wardır hmn problemi lcd de arama

Geri