Vectra b mercekli far

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kboran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
peki sıkıntı yaratırmı ?
Formda eski konularda olması lazım. B1 kasa Vectra tamponu ile B2 kasa Vectranın tampon yapıları farklı. Bu nedenle tampon bölgesi ile far birleşim yerinin açıklığı fazla oluyormuş.

arkadaşım senin su almıyor dediğin farı biz ecde saç kurutma makinasıyla açıyoruz orjinal farı fırında açamadık kime ne anlatıyorsun sen

ayrıca kimse kimseye zorla bişey satamaz alternatifler vardır konuşulur isteğe göre değerlendirilir kardeşimizle bildiklerimizi paylaştık senin farların su alıyormuş ya da almıyormuş bu beni pekte enterese etmez güle güle kullan Allah kaza bela vermesin..
ahmete şurda katılıyorum kazalı angellerım 15 dakkada saç kurutma makınasıyla ayırdık farla camı orjınalıı farii denedık acmaya acamadık farı zedelık:D:D
angeller guzel ben kullanıyorum silikon cektim etrafina bırde far ampullerı takılan duy kapagında havandırma etıket kagıt var onu acmaya unutmayın farın ıcını havandırıyo ben yenı gördum şuan buhar su alma sorunum yok far yukseklık motoruda çalişiyo orjınall farlar gibi biraz zevk meselesii bende sonar kullanıyorum ;)

arkadaşım senin su almıyor dediğin farı biz ecde saç kurutma makinasıyla açıyoruz orjinal farı fırında açamadık kime ne anlatıyorsun sen

ayrıca kimse kimseye zorla bişey satamaz alternatifler vardır konuşulur isteğe göre değerlendirilir kardeşimizle bildiklerimizi paylaştık senin farların su alıyormuş ya da almıyormuş bu beni pekte enterese etmez güle güle kullan Allah kaza bela vermesin..

kardeşim neden üzerine alındın anlamadım. benim kimsaye de bişey sattığım yok. yani ben satıcı değilim. bu işler biraz da şans işi. ben aldım su almıyor. neden sıkıntı yaptın anlamadım.

Geri