vectra b nin aynaları katlanıyor

Ben arabami yikadiktan sonra kurulerken aynalari yarim katliyorum cunku arada kalan su sonradan akinca gicik bir leke birakiyordu daha sonra katli halde iken biraz daha disari cektim ve bir kademe daha disa acildi ama dikkat edin 98lerde olmuyor 99 ve uzeri oluyor? yani ayna tam kirilmis dusecekmis gibi duruyor...
98 lerde de var.

vallaha bende bilmiyorum katlandığını az sonra deniycem :D

Hiç katlanmış gibi bir hali yok...

Sadece dönüyor... Yani dışarı doğru çıkıntısı aynı, bir değişiklik yok...

Aynayı katlama ihtiyacının nedeni; dışa çıkık olan yan dikiz aynalarını dış darbelerden büyük oranda korumak içindir...

Burada öyle bir durum söz konusu değil...

bende katlanmıyor die biliyordum çok güzel

bende şimid okudum şaşırdım ama bi arkadaşımız demişya katlansada aynı seviyede kalıo diye o zaman katlamanın mantığı nerede kalıoki maksat çıkıntı olan kısmını azaltmak deilmi neyse sabah olsun bende deneyeyim bakim saolun yinede ben öyle olduğunu bilmiodum

bende şimid okudum şaşırdım ama bi arkadaşımız demişya katlansada aynı seviyede kalıo diye o zaman katlamanın mantığı nerede kalıoki maksat çıkıntı olan kısmını azaltmak deilmi neyse sabah olsun bende deneyeyim bakim saolun yinede ben öyle olduğunu bilmiodum

arkadaşlar aynanın dizaynı itibariylede sizce katlancak bir şekli varmı? o dönen kısımın altında vidalar, alt kısmında kızaklar filan var.herşey takıp sökmek üzerine dizayn edilmiş.bu bi kare ayna değilki içe büküpte yok olsun

arkadaşlar b2 kasa vectralarda yani 99ve üzeri model olan makyajlı kasada aynalar katlanır. size fotodan katlanmamış gibi geliyor belki ama görseniz katlanmış halini bu ayna katlanmış dersiniz. yalnız 99öncesindeki arkadaşar denemesin aynayı yernden çıkartırsınız :)

arkadaşlar b2 kasa vectralarda yani 99ve üzeri model olan makyajlı kasada aynalar katlanır. size fotodan katlanmamış gibi geliyor belki ama görseniz katlanmış halini bu ayna katlanmış dersiniz. yalnız 99öncesindeki arkadaşar denemesin aynayı yernden çıkartırsınız :)

Valla can dün denedim ben sadece yerinden oynatabildim biraz daha zorlayacaktım iyiki zorlamamışım elimde kalırmış :))

Geri