Vectra B ön cam açma kapama düğmesi

metintarran

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Herkese merhaba.
Opelim.net'e yeni üye oldum. 1 ay önce 97 model opel vectra 1.6 gl. araç aldım.Arabamdan çok memnunum fakat son birkaç gündür sağ ön kapının cam açma kapama düğmesi çalışmıyor. Cam açma düğmesi kimi zaman çalışıyor kimi zaman çalışmıyor. kapatmada sorun yok kapatma tarafına basınca tık tık ses geliyor. açma tarfına vurdurarak bastığımda bazen açılıyor.Acaba butonu mu değiştirmeliyim, yoksa oksitlenme falan olabilir mi? bu konuda bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum

Benim araçtada aynı problem vardı metin bey oksitlenme olmuş.
Servise götürdük hallediverdiler hemencik.

Geçmiş olsun.:)

Herkese merhaba.
Opelim.net'e yeni üye oldum. 1 ay önce 97 model opel vectra 1.6 gl. araç aldım.Arabamdan çok memnunum fakat son birkaç gündür sağ ön kapının cam açma kapama düğmesi çalışmıyor. Cam açma düğmesi kimi zaman çalışıyor kimi zaman çalışmıyor. kapatmada sorun yok kapatma tarafına basınca tık tık ses geliyor. açma tarfına vurdurarak bastığımda bazen açılıyor.Acaba butonu mu değiştirmeliyim, yoksa oksitlenme falan olabilir mi? bu konuda bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum

01- opelim.net'e üye olan kullanıcıların kayıt olurken verdikleri e-mail adreslerinde mutlaka ad ve soyad geçmesi gerekmektedir. Aksi takdirde üyelikleri iptal edilecektir. Daha sonradan e-mail düzenlemesi yapan kullanıcılar, eğer e-mail adresleri belirtilen kritere uymuyorsa üyeliği silinecektir... opelim.net'e üye olan kullanıcılar, kendini ÜYE ARŞİVİ başlığı altında tanıtmak zorundadır. Aksi takdirde açtığı konular ve mesajlar silinecek gerekirse kullanıcıya uyarı verilecektir. Forumda yazılan mesajlardan, tamamen mesaj sahibi sorumludur. Şahısların yazdıkları mesaj ve yorumlardan dolayı www.opelim.net hiçbir sorumluluk kabul etmez.

Geri