Vectra B ön göğüs yırtığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daf95xf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1) auto kinge götürünüz onların farklı yöntemleri var
2) sanayiyi bir geziniz istanbulda bu işleri yapan özellikle patlak airbaglarin içini doldurup birebir orjinal gibi diken yani adam söylemese anlayamassınız.. torpido kırıklarını tamir eden döşemicler olur onlar zaten fazla olmaz ama meşhurdurlar sanayide üç beş usta gezseniz gösterirler.. onlara bir gösteriniz..
3) yada hiç uğraşmayın o deliği bir parçayla iyi doldurup ön göğsü komple deri süet v.b tarzı bir şeyle kaplama yapın..

aklıma gelenler bunlar...

maymun kemirgen bir hayvandır siz orayı tamir etseniz bile o başka yeri tekrar ısırır doğasında var çünkü merak merakınıda tadına bakarak gidermek .. beim fikrim öyle ibr hayvanınız varsa sw bir araç almanızdır

geçmiş olsun öncelikle yenisini takmak en iyisi fakat otoking de tamirini yapıyorlar çok profesyoneller bu konularda bilginiz olsun uğramanızda fayda var

sıkıveririm o maymunun gırtlaanı!!
göğsü ısıracak koparacak haa!!

autoking e sigara yanığını yaptırmıştım.. abartıldığı kadar güzel olmadı aldıkları parayı haketmediler

Ya valla siyah bantla kapattım,direksiyondan da bir iki ısırık aldı parcaları yerine taktım sonra da kılıf taktım.Maymuna da bir iki tokat salladım kaçtı gitti :)

Geri