vectra b ön kapılar için orjınal hoparler gerekli 2 adet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan microp06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

microp06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
vectra b ön kapılar için orjınal hoparler gerekli 2 adet bana arkdaslar nedır? ne kadardır bilgisi olan arkadaslar yardım ederse sevınırım. konulara göz attım fakat hoparlorden pek anlamam o yuzden fikrim yok orjınal hoparlörler duruyo fakaat kenarları yırtılmıs ses patlak gelıyor bayağı eskimiş bende değiştirmeye karar verdim. yardımlarınızı bekliyorum.

Orjinali boşver,2 tane 16,5 cm pıoneer al tak(100 ytl civarı)Eskiye oranla çok güzel ses alırsın.

ovallerde pioneer iyimiş ama yuvarlak hoparlörde sony daha kaliteli diye duydum... tmac nickli üye okan sana yardımcı olabilir bu işle uğraşıyor...

evet önler 16.5 cm ankarada mediamarkt vardır belki orda uygun fiyatlı
ürünler bulabilirsin pioneer-sony-kenwood-blaupunkt
bunlardan birin alabilirsin

bence fazla marka takılma. sonucda iki tane hoparlör. sağlam bi sistem düşünmüyorsan fazla para vermeye değmez.

önLere 17 cm takabilirsin pioneer in önler icin olan yuvarlak hoporlörleri performası pek iyi değil sony kenwood blaupunkt bu 3 marka önler icin ideal ve güsel performansları var

istanbulda opel onkadan aldım 2 tane yanlış hatırlamıyosam 25 ytl idi çifti çıkma orjin

eyvallah arkdaslar teşekkur ederim seçimimde tavsıyelerınızı dınlıcem

arka cıkıntısına dıkkat et cok cıkıntılı alırsan sorun cıkar.

benimkininde değişme zamanı geldi öndeki 2 side patlak arkadakilerde yolda:Dbutun arabanın setini değiştirmek istiyorum bana ne önerirsiniz?

Geri