500 TL isteyen usta ön ve arka camı söktürüp, gerekli temizlikleri yaptıktan sonra tavanı da komple boyayacaksa fiyat uygundur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunun kronik oldugunu kim söylüyor bendede b kasa var ama öyle bir sorun yok ve çevremdede 4-5 kişide aynı araçtan var cam kenarlarında yada kapılarda kesinlikle paslanma yoktur. umarımda olmaz
yok sadece arka cam sökülecek bir de bagaj içinde var ufak bir paslanma o kadar.500 TL isteyen usta ön ve arka camı söktürüp, gerekli temizlikleri yaptıktan sonra tavanı da komple boyayacaksa fiyat uygundur.
kaportacı söyledi ben onun dediğini aktardım sadece.bunun kronik oldugunu kim söylüyor bendede b kasa var ama öyle bir sorun yok ve çevremdede 4-5 kişide aynı araçtan var cam kenarlarında yada kapılarda kesinlikle paslanma yoktur. umarımda olmaz
ben de keyifle kullanıyorum ve keyfimi artırmak için omega donanımları ekliyorum. yakın zamanda parksensörü, cc ve kararan dikiz aynası ekledim keyfim katlandı haliyleben yaklaşık 8 aydır opel kullanıyorum. hangi sorunu kronik olursa olsun hiç umurumda değil. b2 cdx gerçekten çok keyifli bir otomobil. olmayanlara şiddetle tavsiye olunur...
aynen öyle yapıldı; zımpara-temizlik-gümüş kaynakla dolgu-astar-boya-pasta cila-cillop çamurluk içlerinde de pas vardı onları da hallettiler bu arada.Pasa karşi en iyi çözüm paslı bölgeyi iyice zımparalamak, sonra temizleyip (kurşun ile) kalaylamak.
kalaydan sonra o bölgeyi ince zımpara ile yüzeyi düzeltmek daha sonra astar boya sonra boya...yoksa arkası gelmez...
ben kaza olan yeri düzeltdikden sonra bile macun değil kurşunla yüzeyi doldurur sonra makina ile zımparalar yüzeyi astarlar sonra boyardım...