Vectra b Performans

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MJD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MJD

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm arkadaşlar.2000 cdx 2.0 aracımın performansından pek memnun değilim:( özellikle yokuşlarda.neden olabilir acaba.yardım lütfen araç daha 82000de orijinal.alalı 2 ay oldu yakıt yay filtresini değişmedim?

alırken iyi baktırdınızmı motor ömrünü tamamlamaya yakın olmasın km pek güvenmeyim 30 tl ye istediğiniz yere çekersiniz.

Maalesef o km lerde Vectralar bulmak çok çok zor. 2.0 Vectra nın bir yokuşta tıkandığını vs. hiç görmedim, duymadım. Servise sokmanızda fayda var.

Motorda sorun yoksa yanlis hava almiyorsa debimtrede sorun olabilir soketini cekin deneyin en ucuz yöntem ve en azindan bunda sorun olup olmadigini ögrenmis olur bir ilerisi icin ne yapabilir ona bakariz...cekis performans debimtre egr hava...diye gider ;)

Arkadaşlar aracı alırken iyi baktırdım. motor performansı iyi çikti izmirden almıştım.ardahana gelene kadar sorun yoktu bomba gibiydi.acaba şöle bir sorun olabilirm.malum bizim buralarda kış erken geliyor,kaloriferi açıp kullanıyordum meğer kalorfri açtığımızda ECO tuşuna basmamız gerekiyormuş yoksa kılımadan yiyormuş ee doğal olarak kilima aracın performsını etkiliyor.sizce bu olabilirmi?

82000 kmde orjinal ve bomba gibi olduğu iddia edilen bir x20xev en az 130-132hp vermelidir. klima açıkken 3-4hp'lik bir kayıp üst çokta fazla hissettirmez kendini normal kullanımda. çok fazla alt devirlere iniyorsanız illa ki etkileyecektir.

eğer aracınız dediğiniz gibi ise ben katalitik konvertöre baktırın derim. özellikle 5. viteste yokuş çıkarken aracı öldürür. bunun yanında f23 şanzımandan 5. viteste performans beklemekte pek doğru değildir. 5. vites ekonomi içindir. özellikle 2. ve 3. vites hızlanmalar için idealdir 3000dd üzerindeyken. 4. vites sizin asıl son vitesiniz. 5 ileri olması aracın ekonomikliğini sağlamak amaçlıdır.

Arkadaşlar aracı alırken iyi baktırdım. motor performansı iyi çikti izmirden almıştım.ardahana gelene kadar sorun yoktu bomba gibiydi.acaba şöle bir sorun olabilirm.malum bizim buralarda kış erken geliyor,kaloriferi açıp kullanıyordum meğer kalorfri açtığımızda ECO tuşuna basmamız gerekiyormuş yoksa kılımadan yiyormuş ee doğal olarak kilima aracın performsını etkiliyor.sizce bu olabilirmi?

bende 1998 2.0 cd vardı 200000 km de idi hafiften yağ yakmasıda vardı ama yazın en sıcak günün de klima sonda açık rampada gaz verdikçe hızlanırdı lpgliydide. siz servise bi görünün en temizi

Bacadir68 tam üzerine bastın 5.viteste rampalar aracı yoruyor.yoksa benmi normal devrinde kullanmıyorum 2000dd ile 3000dd arası.Katalitik konvertör ne oluyor bilmiyorum.

f23 kodlu şanzımanın 5. vitesi yokuş çıkmak için pek başarılı değildir açıkçası. ama düz yolda inanılmaz bir tüketim avantajı sunar. çok dik yokuşlarda 4 o da olmazsa 3'e kadar düşmeniz normal. ama yine de katalizörü bir kontrol ettirin iyi bir egzos ustasına. ;)

4. viteste güzel çok dik rampalarda 3. vitese kadar düştüğüm doğru benim sorunum 5.vitesdi onuda anladım.ama dediğiniz gibi ben katalizörü kontrol ettireyim.teşekkürler.

Geri