Vectra B plaka lambası (yardım)

satılıyor hatta benimkiler beyaz ayrıca gündüz görünmez diye bişey yok gündüz görünmesinede gerek yok zaten gece sarıdan daha iyi aydınlatıyor aksesuar satan yerlerde bulabilirsin kardeşim
tüv de sarıya beyaza bakmıyorlar sadece yansın yeter..

Saolasın kardeşim teşekkür ederim..

bahsettiğin ledli lambalardan satılıyor fakat ömürleri çok kısa oluyor bilgine,şerit ledler var istersen onlardan bağlat

serit-led-super-fiyat-mb30780_255741_r2.jpg

Bunları diyosun sanırım şerit led diye ama bu nasıl bağlanır oraya :s Led arası mesafeler biraz uzun geldi bana hani aydınlatmada sorun olur gibi geldi bide bu şerit ledler istediğimiz yerden kesiliyormu_?

evet ama 3 er led arasından kesebilirsin zaten cok kolaydır üzerinde artı ve eksi ucları diye yazıyor ufak bi lehimle kablo tutacaktır kablonun diğer uclarınıda aracın plakalık ısıklarına gelen kablolara dogru bir sekilde baglarsan işin görülür....

Bende plakalık aydınlatmasını beyaz yaptım. Gündüz zaten gerek yok ama gece orjinal sarı ampulden çok daha iyi aydınlatıyor. 5cm şerit LED yapıştırdım plakalık aydınlatmasına. 3 tane LED var. Çok parlak oldu. Birini kararttım. Şu an 2 tane SMD LED ile aydıntıyorum plakayı. Çok çok daha iyi aydınlatıyor...

evet ama 3 er led arasından kesebilirsin zaten cok kolaydır üzerinde artı ve eksi ucları diye yazıyor ufak bi lehimle kablo tutacaktır kablonun diğer uclarınıda aracın plakalık ısıklarına gelen kablolara dogru bir sekilde baglarsan işin görülür....
umarım yeterli cevap olmuştur .
ama ampül led ten daha güzel aydınlatacağından emin olabilirsin.

Yardımlarınız için çok teşekkürler..

kolay gelsin...

http://www.dealextreme.com/
bu sitede orjinal lambaların ledli modelleri var. ücretsiz kargo...

Geri