Vectra B Tampon yaptırma (Ortak)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaptaN55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla emin olun çok hoş durur dediğim gibi ilk defa vectra b için bu kadar orijin tampon görüyorum

fiber mi olcak plastik mi? plastik olursa bende alırım fiyatı güzel olursa fiber olacaksa komple fiber tampon iyi olmuyor bir kere dokunsan komple tamponu değiştirmek zorunda kalırsın.

fiber mi olcak plastik mi? plastik olursa bende alırım fiyatı güzel olursa fiber olacaksa komple fiber tampon iyi olmuyor bir kere dokunsan komple tamponu değiştirmek zorunda kalırsın.

cancım böle şekilli filan plastik tampon yapan yer benim bildiğim hiç yok :) komple fiber ama sağlam yaparlar vurdumu fiber tamir oluo komple almaya gerek yok

cancım böle şekilli filan plastik tampon yapan yer benim bildiğim hiç yok :) komple fiber ama sağlam yaparlar vurdumu fiber tamir oluo komple almaya gerek yok
tmm o zaman siz yaptırın ben görür beğenirsem yaptırırm:) plastik tamponlar bir darbe sırasnda baya darbe emiyor onun için fiber tamponua karşıyım ben :(

yapma şöyle şeyler tezcan.insanın aklına deli deli şeyler sokma.ne güzel biniyoz işte arabamıza.
sayende günlerdir tampona bakıp iç geçiriyorum,saol :D

yapma şöyle şeyler tezcan.insanın aklına deli deli şeyler sokma.ne güzel biniyoz işte arabamıza.
sayende günlerdir tampona bakıp iç geçiriyorum,saol :D

vallahi bende iç geçiriyorum abi ama sadece o kadar yaptıramıyorum:D

ek yapılıp aşağıdaki resimlere benzer hale gelicek tamponlar;) yanlız arka tamponda egzos ızgaranın arasından değil altından çıkıcak çift çıkışlı olarak

dsc04975mf6.jpg

dsc04990im9.jpg

tezcanım yıne dokturmussun
hadı hayırlısı

5000 kısı ortak alım yaparsa tampon 50 euro:D:D:D

vallahi bende iç geçiriyorum abi ama sadece o kadar yaptıramıyorum:D

ek yapılıp aşağıdaki resimlere benzer hale gelicek tamponlar;) yanlız arka tamponda egzos ızgaranın arasından değil altından çıkıcak çift çıkışlı olarak

dsc04975mf6.jpg

dsc04990im9.jpg
Hayırlısı olsun tezcan ;) ama bölede süper duruyo;) tamponun üst kısmını BOYAMA AMA :D :D :D cidden;) inş. evrim geçirmiş halinide görürüz canlı canlı :):):)

tezcanım yıne dokturmussun
hadı hayırlısı

5000 kısı ortak alım yaparsa tampon 50 euro:D:D:D

abi cuma günü alıp boyaya sokucam inşallah çok güzel olucak tamamlıyoruz yavaş yavaş :)

Geri