valla emin olun çok hoş durur dediğim gibi ilk defa vectra b için bu kadar orijin tampon görüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fiber mi olcak plastik mi? plastik olursa bende alırım fiyatı güzel olursa fiber olacaksa komple fiber tampon iyi olmuyor bir kere dokunsan komple tamponu değiştirmek zorunda kalırsın.
tmm o zaman siz yaptırın ben görür beğenirsem yaptırırm plastik tamponlar bir darbe sırasnda baya darbe emiyor onun için fiber tamponua karşıyım bencancım böle şekilli filan plastik tampon yapan yer benim bildiğim hiç yok komple fiber ama sağlam yaparlar vurdumu fiber tamir oluo komple almaya gerek yok
yapma şöyle şeyler tezcan.insanın aklına deli deli şeyler sokma.ne güzel biniyoz işte arabamıza.
sayende günlerdir tampona bakıp iç geçiriyorum,saol
Hayırlısı olsun tezcan ama bölede süper duruyo tamponun üst kısmını BOYAMA AMA cidden inş. evrim geçirmiş halinide görürüz canlı canlıvallahi bende iç geçiriyorum abi ama sadece o kadar yaptıramıyorum
ek yapılıp aşağıdaki resimlere benzer hale gelicek tamponlar yanlız arka tamponda egzos ızgaranın arasından değil altından çıkıcak çift çıkışlı olarak
tezcanım yıne dokturmussun
hadı hayırlısı
5000 kısı ortak alım yaparsa tampon 50 euro
Hayırlısı olsun tezcan ama bölede süper duruyo tamponun üst kısmını BOYAMA AMA cidden inş. evrim geçirmiş halinide görürüz canlı canlı