vectra b xenon far ampülü

peki yeni ampullerinizden memnunmusunuz tam olarak modeli nedir acaba?

bu arada iki farklı ampul olursa CDX lerde otomatik far ayarında problemler yaşanıyor.
benim ekranda sürekli low beam fision yazıyo bu ona mı delalet olaki_?

ampulun yeterli aydınlatmadığını uyarı veriyor o. ampul miyadını tamamlamış kısaca...

walla farları temizletince o uyarıyı silemediler bi tek.onun için ecu problemi bu dedi.ecu ıslanmış oksitlenmiş değişmesi gerek dedi.dursa ne olur dedim.can sıkar yanlızca dedi.yarın serwise gideyim.ampülün ismini cismini öğreneyim...

http://urun.gittigidiyor.com/Sun-Par...QQidZZ21032857 yada http://www.hepsiburada.com/modacar-...ls.aspx?categoryid=264118&productid=otm011307 olursa alayım 4300k sını...taktırıp bakayım.low beam fision uyarısı duracak mı geçecek mi_?

bu arada sun part mı_?modacar mı_?

Son düzenleme:
modacar'ı duydum. sadece ampulde değil birçok farklı alanda kaliteli malları mevcut ama birşey diyemem. sonuçta üzerindekiler philips orjinal olarak. kalite olarakta philips 1 numara sonra osram tabiki... eger sadece bu 2 seçenek düşünüyorsan modacar derim... haa 5 yıl dayanacağına 3 yıl dayanır ampul nihayetinde... 8000K diyor. acaba 4300 varmıki ellerinde?

sorarız abi war mı 4300k elinizde die... :) haklısın pilipis 1. osram 2. ama oda dünya para :) 600 tl ye bi çift ampül alacağıma çifti 50 tl den 12 çift alırım :)

MODACAR A SORDUM ELLERİNDE 4300K YOKMUŞ...HATTA

Açıklama :
merhabalar; ModaCar D2S Orijinal Xenon Kit Yedek Ampülü Seti 011307 numaralı ürününüzü almak istiyorum ama stoklarınızda 4300k yada 6000k olan versiyonları mevcut mudur_? syg

Kerem Bey,
Şu an için sadece 8000K mevcuttur.

BENDE 8000K ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ACABA Bİ MEMNUNİYETSİZLİK FALAN OLUR MU DİE DE BAYA TEDİRGİNİM... :( ALSAM MI Kİ_?

valla birşey demeyim ama teorik bilgiyle konusacak olursak. biliyorsun bizim merceklerimiz zaten küçücük... normalde aydınlatma sorunları yaşıyoruz. 8000Knin aydınlatma oranı 4300K'e göre az, bunuda biliyoruz. yani hiçbir artısı görünmüyor bana şuan için. ama kullanmadan konusuyorum yanıltmayım...

arkadaşlar nihayet ampüllerimi bugün değiştirdim.perşembe günü modacardan 4300 k almıştım 53 tl ye :) benden önce ampülleri değiştirmişler birisi philips(zayıf yanan,orjinal olma ihtimali yüksek) diğeri osram dı.ama hala low beam hatasını veriyor.kalibrasyon işi çözmedi müsait bi zamanda sensörleri bağlantıları,kabloları değiştireceğim...bunlarda fotolar baya farketti,umarım 2-3 sene gider...

önce;

dsc08370e.jpg

sonrası ;

dsc08371l.jpg

Arkadaslar, 2001 model vectra cdx arabam var, bu gece anlamadigim sekilde eve geldigimde sag xenon farin yanmadigini gordum uzuldum valla, kimbilir ne kdrdir dedim direk icimden, neden nasil patladigini da anlamis degilim... arastirma yaparken bu forumda yazismalari gordum acaba
1_) net olarak lambanin tam marka modelini nasil ogreniriz?
2_)ve en uygun nerden alabilirim,? nekadar suan daki fiyatlari?
3_) ikisini birden mi degistirmek gerekir acaba??
4_) ds2 ve H7 arasinda ne fark var sizin yazdiklarinizdan okudum arkadaslar? iki model arasindaki fark nedir? ve arabanin orjinalindeki ampul nedir acaba? hangisinden almali ve hangi k da almali? sizler 4300 k yazmissiniz bu mudur orjinali acaba?

acil bilgisi olan arakadas cevap yazarsa sevinirim..tskler...(Istanbuldayim)

Son düzenleme:
Geri