vectra b yay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vecxtra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende 2.5 cdx var ap yay taktım önler çok düştü ben bunu aracın 2.5 V6 oluşuna bağladım çözüm öneren varmı ? ( vectra b )

bende 2.5 cdx var ap yay taktım önler çok düştü ben bunu aracın 2.5 V6 oluşuna bağladım çözüm öneren varmı ? ( vectra b )

bende ag taktım 1.6 yüksek kaldı:confused:

kardeş valla sanırsamkii bu ag yaylarının özelliği inan yarım saat önce taktırdım aynı markadan, 1 hafta sonra biraz daha düşçek dedi adam anca oturur amortisöründe yaylarında dedi. Böyle kalırsa normal değil çünkü benimkide makyajsız kasa 2.0. Ama arkalar dediğin gibi 10 numara. :)

baro senin ne kadar alcak oldu resim koyabilirimisn acaba merak ettimde.

kaptan55 seninkininde ne kadar yüksek kaldıgını merak ettim.birde araba sertlestimi yaylardan sonra

yok araba çok iyi...ya önlerde düştü de sizinki kadar diil tabiki

olayı çözdüm

ön ve arka aynı şekilde düşmüs
ama aracın arka çamurlukları ile ön camurlukları arasında yerden yüksekliğinde 3 cm var
aynı yükseklikte düşmüş ama fakak arkalar çamurluğa daha yakın duruyor :) :kop:

bence bu benım arabayla aynı duruyor dusmemıs
senın bu yaylarda jantları yuksek tutmak lazım

alçatma

arabayı 3 cm alçalattım rot kolum dönüşde allta başka bi demire sürtüyor böyle bi şey yaşıyan var mı acaba rot kolum kısa geliyor dedi ama rotcu ne kadar dogru bilemiyorum

ben 3.5 yay düşünüyorum ama burda herkez ön çamurluklar baya açık kalıyor diyor napabilirim ? nasıl bi öneri sunabilirsiniz

kardes ön tarafta agırlık fazala oldugu için önün biraz daha düşmesi normal.bende de aynısı oldu.genelde ön taraf daha cok düşüyor

Geri