Vectra B - Yuksek Rolanti

Boğaz kelebeğinin manifoltla birleştiği yerde conta var yeniletin yanlış hava alma ihtimaline karşı.conta yerine takvim kartonu bile kullanılabilir neyse ustaya söyleyin oradan fazla hava alırsa motor rölanti yüksek olabilir öncelikle buraya bakın.sonra ustanızın dediği sensör ve kelebeğe yönelin

E6653 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arıza çok büyük ihtimal rölanti ayarlayıcısından kaynaklanıyor. ben de aynı arızayı yaşadım. yetkili serviste orjinal gm rölanti ayarlayıcısı taktırarak problemi çözdürdüm. benim fatura 623 tl tutmuştu geçen yıl. sizin bahsettiğiniz 350 tl fiyat çok uygun. ucuz yan sanayi parçalar iş görmez.

eski model arabalara da bu kadar parça parası vermek koyuyor adama :) neyse yapacak bişi yok degıstırcez artık. ama ya duzelmezse gitti paracıklar. kesin satarım arabayı :)

eski model arabalara da bu kadar parça parası vermek koyuyor adama :) neyse yapacak bişi yok degıstırcez artık. ama ya duzelmezse gitti paracıklar. kesin satarım arabayı :)

ben sadece tahminimi söyledim. paranızın boşa gitmesini istemem. tabii ki karar sizin.

Geri