vectra b1 almak istiyorum

Bende 99 GT b kasa var 150 hp gtler biraz daha pahalıdır ama b kasa halen yeni çıkan 2011 model bir çok arabadan bile daha yakışıklı , ben opele ilk kez bindim almadan çok dediler alma b kasalar çok problemli alma filan ama şimdi anlıyorum hepsi hikayeden ibaret temizse al en azından adam gibi arabaya binmiş olacaksın konfor vede performansıda cabası , 2 yıldır biniyorum çok güzel araba yakıtıda çok değil sakin kullanırsan az yakıyor çok basarsan çok yakar tabi

öncelikle teşekkür ederim
bütün bu söylediklerinizi özel serviste baktırabilirmiyim yani kütahyada yetkili servis yok ama özel servisler var.kaporta aksamına baktırabilirim bi kaç tanıdığım var ama motor konusunda korkuyorum kendi aracımdan biliyorum arıza açmaya başladımı önüne geçilmiyo bir yerini yaptırıyosun öbür yeri arızalanıyo.Aracın motorunu en sağlıklı bir şekilde kimlere baktırabilirim?

Güvendiğiniz bir özel ustada aracı kontrol edebilir.Benim tavsiyem en az 3 ustaya göstermeniz yönünde.

96 (a kasa) gt aracım vardı. eşimin acilen araç kullanması gerektiği için satıp 98 model cd otomatik araç aldım.
b1 kasa a kasaya göre biraz sert geldi bana. ama 4 airbag, otomatik klima, geç sönen iç aydınlatma, vb. ek paketler b1 kasayı daha cazip kılıyor.
2.0 şehir içinde fazla yakar doğru ama şehirdışında 1.6 lara göre daha az yakar. yaşattığı konfor ve seriliğe değer.
çoğu şeyi TuRkiShPoWeR söylemiş zaten. emniyet kemerindeki sarı şeritler önden ciddi bir kaza geçirdiğinin belirtisidir. en büyük sıkıntı sensörlerdir. o da yakın bir zamanda değiştiyse sıkıntı olmaz.

teşekkürler arkadaşlar bu arada 13'e kadar iyi bi vectra olursa alabilirim.Haber verirseniz sevinirim

bende de 98 model 1.6 gl var performans acisindan hic bi problem yasamadim bende alirken tereddutlerim vardi ama beni mahcup etmedi. 2.0 cd ile aralarinda donanim farki vardir bunlar dijital klima yolcu airbag i bi kac fazladan arac ici isiklandirma yol bilgisayari(lpg dusunuyosaniz bi onemi yok) bide vergiyi de dusunmek lazim. 2.0 yada 1.6 olsun vectra a dan sonra pisman olmayacaginiz bi kasadir...

bende de 98 model 1.6 gl var performans acisindan hic bi problem yasamadim bende alirken tereddutlerim vardi ama beni mahcup etmedi. 2.0 cd ile aralarinda donanim farki vardir bunlar dijital klima yolcu airbag i bi kac fazladan arac ici isiklandirma yol bilgisayari(lpg dusunuyosaniz bi onemi yok) bide vergiyi de dusunmek lazim. 2.0 yada 1.6 olsun vectra a dan sonra pisman olmayacaginiz bi kasadir...

evet vectra a dan sonra pişman olmayacağım bi araç.Hayırlısıyla güzel bi vectra b karşıma çıkar :)

az önce 96 model vectra cd'ye baktım.
sunroof lu,2.0 motor,lpg yok,150.000 km'de.
fiyat 14.000 tl

Daha ustaya göstermedim bi sizlere sorayım dedim,fiyatı nasıl sizce alınabilirmi?vectranın tutulan madelimi?

ayrıca
araçta 2 hava yastığı ve aynalar elektrikli değilmiş.cd'lerde 4 hava yastığı ve elektrikli aynalar olmuyomu?Bu araçtan kullanan,bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurmusunuz.Aracı beyendim kaçırmakta istemiyorum

Selam,
Aracimi model yukseltmek istedigimden satmayi dusunuyorum. Daha ilan vermedim..
98 cd 2.0 zavoli lpg 150.000 km. deri koltuk gumus gri, 4 adet sifir michelin lastik, alarm vs vs
ilgilenirsen ayrintilari konusmak icin irtibata geceriz,
(triger kayisi ve gergisi, v kayisi ve gergisi, devirdaim yeni degistirdim)
Siteye resim eklemeyi hic denemedim ama deneyebilirim.
Fiyati son olarak 14.750 dusunuyorum.
Kutahyadasin galiba, aracima guveniyorum problem cikarsa yol masraflarin benden :)
Saygilar.

Son düzenleme:
Geri