N
nihatcankoc
Bilgi Girilmemiş
Coralla ların çok yüksek fiyatları okadar para verilmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben corolla diyorum.GLİ den bahsediyoruz. XL falan olsa neyse diyecem ama GLİ reşat altını gibi arabadır.sürpriz çıkarmaz.vectra her an saçma sapan arızalara gebe bi araba bence.bi alan pişman bi almayan hesabı.elinden çıkartan ohhh çekiyo.ama ben corolla gli kullanan iki kişi tanıdığım ikisde sattığına sonradan köpekler gibi pişman oldu.eğer temiz bir gli bulursan 2. kez düşünme ve al bin.
Coralla ların çok yüksek fiyatları okadar para verilmez
herkesin de bildiği gibi vectra gl 1.6 tutulmuyo..kasa ağır, araba gitmiyo birde üstüne tüp taktırınca 2.0 cd ler tutuldu 1.6 gl ye dönüp bakan yok..1.6 gl ye 13 milyar para vereceğime 97 gli binerim daha iyi...arada 2 milyar var..bu 2 milyarı zaten vectra 1.6 gl 1-2 yıl içinde masraf olarak artırır 15 olur ama corollayı 15 e alırsın masrafsız sorunsuz binersin arkadasın biri corolla da güvenlik yok konfor yok, donanım yok demiş bende corolla 98 gli special var,4 cam otomatik aynalar elektrikli..hava yastıgı ve abs var.. alperenin de dediği gibi vectra da arka camlar otomotik değil aynalar manuel bu mu donanım sadece direksiyon da hava yastıgı ve abs var baska donanım yok! bu mu konfor bu mu donanım...corollaya herkes binemez..KEDİ ULAŞAMADIĞI ETE MUNDAR DERMİŞ!!
niye avensis lazım?? avensiz geniş ve büyük araç 2.0 motor..biz 1.6 ları konusuyoruz..93-98 corolla o dönemlerim niye en çok satan arabası seçildi?? 16 valve olayını opel mi buldu acaba ilk?? 16 valfi ilk toyota buldu...opel falan hikaye...japonun bütün arabaları 10 numara bide alman'ın bazıları...hızlı araba gruplarında nie opel yok??yarışlarda neden subaru - supra -evo- vtec ler kullanıyo?? hepsi japon olduğundan olmasın????