Vectra B2 1.6 & Focus 1.6 Tdci (Performans)

ya ben denedim 1.6tdci sedan la arkadaşlar.. 1-2 nin sonuna kadar önde 3 ün başı kafa kafaya 3 de süzülüyorum.. 4-5 focus arkada 2 boy kadar 170 den sonra yok..

sercan 1.6 ları karşılaştırıyor siz 1.6 2.0 yarışına başladınız sonuç olarak 1.6 larda focus affetmez turbo destekli yüksek tork değerlerine sahip bir araç
2.0 ile 1.6 dizel de kafa kafaya gider gibi geliyor
peki bu yarışın sonucunda bu 1.6 araçlar ne kadar yakacak en büyük yarış orda olmalı bence peş peşe gideceklerine göre aynı yolda aynı km de aynı hızlarda bu araçlar ne kadar yakacak bu benim için daha önemli bir değerlendirme

tdci tokat manyaa yaparD:

Tokat- Adıyaman arası amcamla beraber geldik.Onun araba 1.6 tdci benimki 2.0 vectra.Peş peşe geldik hatta ben sivasın yeni yapılan yolda 210 lara çıktım.Genel hızımız 110km idi.Focus ile hemen hemen aynı paraya doldu tank.Tabiki lpg ile :) Benzinde şansı yok veccynin...

ya ben denedim 1.6tdci sedan la arkadaşlar.. 1-2 nin sonuna kadar önde 3 ün başı kafa kafaya 3 de süzülüyorum.. 4-5 focus arkada 2 boy kadar 170 den sonra yok..

evet denenmiş, focus ağzının payını almış :) dahada söze gerek yok.:good:

Tokat- Adıyaman arası amcamla beraber geldik.Onun araba 1.6 tdci benimki 2.0 vectra.Peş peşe geldik hatta ben sivasın yeni yapılan yolda 210 lara çıktım.Genel hızımız 110km idi.Focus ile hemen hemen aynı paraya doldu tank.Tabiki lpg ile :) Benzinde şansı yok veccynin...

Ayrıca karşılaştırma yapılmış 2000cc vectra ile.İki arabayıda günlük kullanan biri olarak focus seri bir araç ama 2000cc vectranın yanında şansı yok.110 a gelene kadar kaç vites değiştiriyorsunuz focusta hiç kullandınızmı?

sonuç ortada 2.0 Vectra ya bile kafa tutuyor Kralın dediği gibi tokat manyağı yapar 1.6 vectrayı :D

sonuç ortada 2.0 Vectra ya bile kafa tutuyor Kralın dediği gibi tokat manyağı yapar 1.6 vectrayı :D

1,6 vectra 'nın uzunda kısada hiç şansı yok.. astranın bile şansı yok gibi..

Geri