ya ben denedim 1.6tdci sedan la arkadaşlar.. 1-2 nin sonuna kadar önde 3 ün başı kafa kafaya 3 de süzülüyorum.. 4-5 focus arkada 2 boy kadar 170 den sonra yok..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırdır sende bu aralar bi Honda kompleksi başlamış biriyle falan yürüdün geridemi kaldın ne oldu
ya ben denedim 1.6tdci sedan la arkadaşlar.. 1-2 nin sonuna kadar önde 3 ün başı kafa kafaya 3 de süzülüyorum.. 4-5 focus arkada 2 boy kadar 170 den sonra yok..
Tokat- Adıyaman arası amcamla beraber geldik.Onun araba 1.6 tdci benimki 2.0 vectra.Peş peşe geldik hatta ben sivasın yeni yapılan yolda 210 lara çıktım.Genel hızımız 110km idi.Focus ile hemen hemen aynı paraya doldu tank.Tabiki lpg ile Benzinde şansı yok veccynin...
sonuç ortada 2.0 Vectra ya bile kafa tutuyor Kralın dediği gibi tokat manyağı yapar 1.6 vectrayı
1,6 vectra 'nın uzunda kısada hiç şansı yok.. astranın bile şansı yok gibi..