4 Ocak 2012 #1 cilek26 Kayıtlı Kullanıcı 21-Diyarbakır Katılım 3 Nis 2011 Mesajlar 215 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Siteyi ziyaret et slm arkadaşlar arabama göre çelik jant kapağı fazla olan veya satmak isteyen arkadaşlar varmı bana 1 adet lazım
slm arkadaşlar arabama göre çelik jant kapağı fazla olan veya satmak isteyen arkadaşlar varmı bana 1 adet lazım
4 Ocak 2012 #2 MadeN Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2007 Mesajlar 6,208 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Siteyi ziyaret et cilek26' Alıntı: slm arkadaşlar arabama göre çelik jant kapağı fazla olan veya satmak isteyen arkadaşlar varmı bana 1 adet lazım Genişletmek için tıkla ... jant göbeği diyorsunuz sanırım.. vectrab2 'nin 2 tip jantı var resmini koyarsanız daha iyi olur..
cilek26' Alıntı: slm arkadaşlar arabama göre çelik jant kapağı fazla olan veya satmak isteyen arkadaşlar varmı bana 1 adet lazım Genişletmek için tıkla ... jant göbeği diyorsunuz sanırım.. vectrab2 'nin 2 tip jantı var resmini koyarsanız daha iyi olur..
4 Ocak 2012 Konuyu Başlatan #3 cilek26 Kayıtlı Kullanıcı 21-Diyarbakır Katılım 3 Nis 2011 Mesajlar 215 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Siteyi ziyaret et jant göbeği arıyorumm Uploaded with ImageShack.us
4 Ocak 2012 #4 MadeN Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2007 Mesajlar 6,208 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Siteyi ziyaret et cilek26' Alıntı: Uploaded with ImageShack.us Genişletmek için tıkla ... ankara yıldız oto sanayi güven oto da vardı ama ora yandı şimdiki durumu ne bilmiyorum parçacılardan da alabilirsiniz..
cilek26' Alıntı: Uploaded with ImageShack.us Genişletmek için tıkla ... ankara yıldız oto sanayi güven oto da vardı ama ora yandı şimdiki durumu ne bilmiyorum parçacılardan da alabilirsiniz..
4 Ocak 2012 Konuyu Başlatan #5 cilek26 Kayıtlı Kullanıcı 21-Diyarbakır Katılım 3 Nis 2011 Mesajlar 215 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Siteyi ziyaret et MadeN' Alıntı: ankara yıldız oto sanayi güven oto da vardı ama ora yandı şimdiki durumu ne bilmiyorum parçacılardan da alabilirsiniz.. Genişletmek için tıkla ... Eskişehir'de sordum ama 120 lira fiyat çektiler neyse Ankara'ya gidince araştıracağım çok teşekkürler
MadeN' Alıntı: ankara yıldız oto sanayi güven oto da vardı ama ora yandı şimdiki durumu ne bilmiyorum parçacılardan da alabilirsiniz.. Genişletmek için tıkla ... Eskişehir'de sordum ama 120 lira fiyat çektiler neyse Ankara'ya gidince araştıracağım çok teşekkürler
4 Ocak 2012 #6 cagri1 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Ağu 2008 Mesajlar 2,819 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 www.insigniateam.com dediğiniz gibi çok pahalı. banada sadece logoları lazım ama ayrı satmıyorlarmış, çok istersem benimde kapağı tamamen almam lazım
dediğiniz gibi çok pahalı. banada sadece logoları lazım ama ayrı satmıyorlarmış, çok istersem benimde kapağı tamamen almam lazım
4 Ocak 2012 Konuyu Başlatan #7 cilek26 Kayıtlı Kullanıcı 21-Diyarbakır Katılım 3 Nis 2011 Mesajlar 215 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Siteyi ziyaret et cagri' Alıntı: dediğiniz gibi çok pahalı. banada sadece logoları lazım ama ayrı satmıyorlarmış, çok istersem benimde kapağı tamamen almam lazım Genişletmek için tıkla ... eğer fazladan bulursam pm atarım
cagri' Alıntı: dediğiniz gibi çok pahalı. banada sadece logoları lazım ama ayrı satmıyorlarmış, çok istersem benimde kapağı tamamen almam lazım Genişletmek için tıkla ... eğer fazladan bulursam pm atarım
4 Ocak 2012 #8 cagri1 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Ağu 2008 Mesajlar 2,819 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 www.insigniateam.com teşekkürler