Vectra B2 Stop ediyo, Rolanti de problemli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burton
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayni sorun buraki iste

virajda vitesi 2 ye tam takarken stop ediyo 3 kere oldu 3 u de virajda. Artik virajlardan yavas donmeye tirsar oldum :)
Bi de buraki sen yaptirdinmi? Yaptirdiysan neden cikti?

neyse hafta sonu gidem bakem bi sanayiye

derman66' Alıntı:
pardon arkadaşım egr hangi parça
akunun önunde karterden cıkıp sıbob kapagna gıren havalandırma hortumunun sagında.

2001 vectra . ayni sorun bendede vardi gaz kelebegi ve onunda bir parca daha var . degisti duzeldi.. eger ayni zamanda gazida yemiyo bıyle sağar sağar kaliyosa enjektorleride temizlet. enjektor temizligi 50 ytl. kelebek ve digeri 200 civarinda bisi tutmustu . ama servis degil sanayide yaptirdim.

valla aynı sorunu benim araç da bir kaç kez yaptı sonra kendiliğinden düzeldi, haa bu arada 2 defa benzin katkısı kullandım ondan olabilirmi bilmiyorum

stop etme olayı

rolanti kaptörünü boğaz kelebeğini temizletin ayrıca çok önemli bir husus daha Vectra b2 lerde eksoz manifoldu çatlama olayı kronik bir arıza manifolt çatlağı olabilir buda oksijen sensörünün çıkan gazı iyi değerlendiremeyeceğini ifade eder sonucu zaten malum. Kontrol ettirmenizde yarar var iyi bir opel teknisyeni ısı kalkanını söktüğünde hemen çatlak varmı yokmu farkına varır.Kolay gelsin

Geri