kesinlikle passat hiç teredüüt etmeden alın derim...süspansiyon olarak konfor olarak c sersinden daha konforlu şahsi fikrim...motor olarakta tanınmış bir motor zaten...adını duyurmuş bir motor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araçların modellerini için ben sizlerden farklı düşünüyorum. Burada gözden kaçan önemli bir nokta var, zira 2002-2003 model araca ödenen para ile 2005-2006 model araca ödenen para aynı ise ortada kalite farkı var demektir .bende senin gibi düşünüyorum savaş abi tek ikilemde kaldığım nokta şudur ki aşağı yukarı aynı bedelleri ödeyip te bir 2002-2003 passata binmek var birde 2005 2006 vectraya orada bi frenledim savaş abi sonra vectra dediğimiz araç şu an üretim bantlarında olmayan bir seri
Araçların modellerini için ben sizlerden farklı düşünüyorum. Burada gözden kaçan önemli bir nokta var, zira 2002-2003 model araca ödenen para ile 2005-2006 model araca ödenen para aynı ise ortada kalite farkı var demektir .
otomatikse ve takasa girerim diyorsan olabilir.sizin ayırdığınz bütçeden fazla ama gelin passat satayım size...
otomatikse ve takasa girerim diyorsan olabilir.