vectra c 1.9cdti 150 hp hakkında ki görüşleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bmw dicem ama bi yandanda modelinin düşük olması düşündürmüyor değil.ama 528 kullanmıştım kontağı takınca direksiyon simidi falan kalkmaya başlıyo kısacası o bir bmw ne olursa olsun

bmw eski nesil dizellerden

muhammet senin ekledigin resimlerde angel lı 5 kasa varya malesef ondan bi önceki seri kasa olarak aynı donanımı biraz daha düşük onlar euro ile satılıyo malesef ondan bi kaç sene öncekiler 50.000 civarı vectra içinde 40 gözden çıktı

araştırmalara devam ediyoruz daha önce dedigim gibi para akmıyo bi seferlik geldi işte onun için masrafı daha az olan vectra 1.9 cdti dedik piyasa araştırmalarına devam ediyoruz

angeli filan normaline sonradan eklemek kolay ama tabi bu benim tercihim ben olsam bmw alırım çünkü gerçekten bir 5 kasa tutkunuyum

bende vectra c 1.6 comfort var bunu satıp 2005 1.9cdti desing editon almadı düşünüyorum ben ce vectra

Ben sunu söyleyebilirim: Binen bilir. Motoru 1,9 CDTI 150 HP Fiat/Alfa Romeo Motoru.
Motorlar GM Powertrain Kaiserslautern/Almanyada üretildi. Ama hepsi degil.
Italyada üretilen Motorlar ne hikmetse sorun cikarmiyor.Ama GM Powertrain/Kaiserslautern de üretilen Motorlar sorunlu oluyor, tuhaf.
Sanzimanlar MT(Mechanic Transmission) 6 Vites Getrag. Otomatik AT 6 Aisin/Warner cok uzun ömürlü degil onuda söyleyim. Sanzimanlarda hata var.

Motora gelince, Tc de 19CDTI 120 HP var ise onu tercih ederim, sorunsus Motor.
Ama Masraf yapmak istiyorsaniz size 150 HP tavsiye derim :)
http://www.ms-motor-service.com/ximages/pg_si_0093_de_web.pdf

yukaridaki Parca cok bozuluyor Parca ve degisimi 800 Euro burda.
Ayrica Turbolarda fazla uzun ömürlü degil, Parca dahil 200-2200 Euro yu buluyor.

Beden söylemesi.

Tavsiyem: 19 CDTI 120 HP 6 Vites

benim de aklıma bazen 5 20 takılmıyo değil.

ii araba gerçekten

bmw binicisi olarak söyleyebilirimki öyle abartılacak bişeyi yok eğer 2004 model bir opel ve 2000 model bmw arasında seçim yapıcak olsam kesinlikle 2004 ü seçerdim ayrıca cdti motorun performansını yakalayamaz o arac

Ben sunu söyleyebilirim: Binen bilir. Motoru 1,9 CDTI 150 HP Fiat/Alfa Romeo Motoru.
Motorlar GM Powertrain Kaiserslautern/Almanyada üretildi. Ama hepsi degil.
Italyada üretilen Motorlar ne hikmetse sorun cikarmiyor.Ama GM Powertrain/Kaiserslautern de üretilen Motorlar sorunlu oluyor, tuhaf.
Sanzimanlar MT(Mechanic Transmission) 6 Vites Getrag. Otomatik AT 6 Aisin/Warner cok uzun ömürlü degil onuda söyleyim. Sanzimanlarda hata var.

Motora gelince, Tc de 19CDTI 120 HP var ise onu tercih ederim, sorunsus Motor.
Ama Masraf yapmak istiyorsaniz size 150 HP tavsiye derim :)
http://www.ms-motor-service.com/ximages/pg_si_0093_de_web.pdf

yukaridaki Parca cok bozuluyor Parca ve degisimi 800 Euro burda.
Ayrica Turbolarda fazla uzun ömürlü degil, Parca dahil 200-2200 Euro yu buluyor.

Beden söylemesi.

Tavsiyem: 19 CDTI 120 HP 6 Vites
Bilgiler için teşekkürler. Bu 150'lik aklımda idi ilerisi için hep, bunları görünce soru işareti oluştu biraz :help:
Sitede 150'lik motoru kullanan bir arkadaş var , yeni aldı sayılır artık onun tecrübelerine daha dikkatli bakmak lazım

arkadaslar bırde bu vectraların 2.0 DTİ motorlu olanları var bunlar hakkında bılgısı olan varmı. kac beygırdır, torku kactır, CDTİ motorlara gore artısı ve eksısı nelerdır. benım bıldıgım DTİ'lerde ISUZU motoru var ve bunların 1.7 lerine bile deli yükleme yapılabiliyor ( 200 HP gibi -bknz. Mehmet Gazihan-)

vectra c dizelin kullanımı cok iyi ve cok seri bir arac.ama bmw bambaska bir araba.aracın durumu iyiyse bmw yi tercih ederdim

ben vectra derim bmw o kasası sorunlu arkadaşta vardı elektronik donanımdan hep sevise giderdi.vectra uzun yıllar sorunsuz binebileceğin araba.

Geri