Vectra c 2.0 dtı Kullanıcılar Lütfen YArdım!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Araç Daha Kullanışlı

• Kullanılan toplam oy
    38

Qabus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Değerli Arkdaşlar...
Bu Sene Arabamı değiştirmeyi Düşünüyorum Vectra b2 yada Vectra c 2.0 dtı arasında kaldım senede taş çatlasın 3 sefer uzun yola giderim yani büyük bir kısmı şehir içerisinde kullanacağım Vectra c şehir içerisinde avantajları, dezavantajları, Yakıtı, Modelleri ve özelliklerini (comfort vs) Yazarsanız çok sevinirim
Teşşekürler.....

Sitede takip ettiğim kadarı ile 2.0dti vectra c yok. Az olan bir model zaten genelde 2.2dti ler ve 1.9cdti'ler var piyasada. İmkan varsa 1.9cdti 150hp almanızı öneririm. Teknoloji, yakıt ve parça v.s. için.

2.0 dti den uzak durmani önerebilirim ..madem cok km yapmayacaksin al bir benzinli..

aman diyim 2.0 dti dan uzak dur. Opelin o motoru yüksek km de çok problem çıkaran bir motordur. Vectra b'de de aynı motor kullanılmıştı ve çok sorun çıkarıyodu çevremden biliyorum. eğer bütçen varsa 1.9cdti al derim yoksada 1.6 benzinlii alabilirsin. ben 1.6 elegance kullanıyorum performans bakımından çok fazla tatmin etmeyebilir ama alıp lpg takarsan seni pek üzmez yakıt konusunda

Günümüzde Önemli Olan ESp siistemi varmı arkdaşlar Vectra B2 de ??

Vectra dizellerden memnun olana henüz denk gelmedim.

Günümüzde Önemli Olan ESp siistemi varmı arkdaşlar Vectra B2 de ??
vectra b de esp sistemi yok diye biliyorum sadece tc(traction control) var bazılarında. vectra c lerde ise elegance donanımda ve active select şanzımanlı modellerinde var.

Vallaha vectra b yada c farketmez dizel motorlarını tavsiye etmem. Esp c2 kasalarda standart. c1 kasalarda ise sadece elegancelerda var. 1.6 motor yeterli olacaktır. Ondan alacağın konforu zaten performansını bastırır diye düşünüyorum. Dizel vectra işine girme kesinlikle. Ya 2.0 gtds yada 2.0 t al (benzinli) yada 1.6 motor temiz bir vectra al. başında ağrımaz . gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.

Arkadaşlar Önerileriniz için Çok teşşekkürler..
Geçen vectra 2.0 dti kullanan arkadaşıma sordum hiç memnun değilmiş dizel arabalardan soğudum diyor sattı mazda 3 aldı benzinli bende b2 alamay karar verdim Allah izin veririse Siteden BAkıyorum Otomatik deri döşemeli beyaz yada zeytin gri cdx lere fiyatıda uygun 17,000-20,000 arası değişiyor inşallah bu yaz alacam.....

Geri