- Konuyu Başlatan
Abi bence bu araç sıkıntılıdır..Çünkü park sensörü önde yok...Normalde önde de oluyor...Ama onun dışında fena görünmüyor...
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 00:58 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 00:55 ----------
Signumlarla aranız var mı bilmiyorum ama İzmir araçları iyi olur genelde..Serkan Abi de Vectra sını İzmir'den almıştı..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...el-signum-turbo-full-plusfull-145141450/detay
signumu düşünmüyor değilim ciddi ciddi ama fiyatla anlaşamadık bana göre yüksek fiyatı signuma göre.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 08:39 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 08:38 ----------
Signumlara irmscher bodykit yapmadan hiç çekilmiyorlar be serdar, GTS kasayı ben sanırım hiç birşeye değişmem. Hamza abi o araba için pek iyi şeyler söylememiştin, alınır mı napılır o? 24 e falan ölücü pazarlığıyla zorlasak?
hepsi birbirinin aynısı farkı yok, arac kasa olarak boyasız dendi ama incelemedim. kötü bir araç değildir motor şanzuman durumunu bilemem 24 e alınır bence. hevesini alır satarsın.