vectra c 2.0t arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bagaj dizaynı on numara kusursuz ama, ön konsol bütünlüğü takıntısı var abi bende, oraya orijinal bişeyler koyucak. Fiyata 37bin yazıyosa orada cdc40 görücem ben :D Kız olucak kezban olucak, araba olucak orijinal oynanmamış olucak bende böyle bir cins insanım işte :D

3.2 makina arabada güç yok, haybeye cc

ama antera jantı nerden bulmuş merak etmedim değil.anti vectra olmama rağmen araba hoşuma gitti...
mert arabanın tesisatı güzel niye laf soktun adama la ...

caner abi siyah aracın jantlarından bahsediyorsan irmscher jant. bi kac ay önce satılık vardı bu jantlardan hatta kerem abinin vectra konusuna ve bir kac yere yazmıştım ilanı.cokta uygundu fiyatı.hatta şu an satılık bi cosmo astradada var siyah renk.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-cosmo-opc-cam-tavan-da-son-nokta-full-plusfull-plusfull-143974269/detay

Tek kelime ile rezalet hamza abi, 4000 lira o konsolu bozan sisteme vereceğine 1700 1800 liraya CID ekran + cdc40 alırdı. Ön tamponun altına gri şeritleri çekerek tam kepaze etmiş, sanırım OPC o tampon, karanlıkta görükmüyor. Jantları da beğenmiyorum :D 2.2 GTS jantları daha iyi. Kayserideki siyah bundan çok daha iyidir, 55bin kmde olması da 11 yıllıkbir arabada hikaye muhtemelen. Özetle 37bin lira çok para, hak etmesi lazım :D

bilmeden konuşmamak lazım :)

CID ve CDC40 takamazsın bu araca ( tesisatı uyumsuz )
ön tampon irmscher
Jantlar Orjinal irmscher
Arka ek ve arka egzoslar irmscher

tesisat arkalarla birlikte komple 4000tl normal fiyat.

herkesin bakış açısına göre değişir bana göre kaliteli bir araba :)

caner abi siyah aracın jantlarından bahsediyorsan irmscher jant. bi kac ay önce satılık vardı bu jantlardan hatta kerem abinin vectra konusuna ve bir kac yere yazmıştım ilanı.cokta uygundu fiyatı.hatta şu an satılık bi cosmo astradada var siyah renk.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-nokta-full-plusfull-plusfull-143974269/detay
ciğerim yazım vurgu yanlışı oldu :D
opelin antera değil marka antera değülmü jantlar ??irmscher mi onlar ??

Jantlar İrmscher de o ön tampon nedir öyle :sulanma::confused::sulanma::bir::rakir::bir::rock

Bu tampon olayı bitirmiş...Zamanında bu tamponu sormuştum da 1013 € dediler..:mad: Bu abiden kaç liraya alabiliriz acaba sadece ön tamponu :confused:?

Bilerek konuşuyorum hamza abi, service manual indirdim GTS için ve GTS'in üzerindeki orijinal teyp CID seçeneğiyle de sunulmuş, tesisat CID uyumlu yani :D CID takmadan cdc40 destekleyen GID ekranı var zaten böylece cdc40 yine takılabiliyor. Direksiyon tesisatı uyumsuz olabiliyor dersen, istenirse c1 design edition direksiyonu da bulunabilir ve takılabilir. Forumlarda ve youtube da 3.2gts üzerine yapılmış cdc40 ve cd70navi olması lazım bunların uygulamaları var.
Arka difüzör ve egzoslara okey güzel gözüküp pahalı olabilir, ama jantları sırf markası irmscher diye takmam şahsen, calibra ve vectra B hariç arabayı boğan bir tipi var. OPC slowflake yani serdarın arabadaki jantlardan lazım bu arabaya, boşa para yani.
Ön tampon OPC ürünü, irmscher değil. Valla kalitelidir değildir kişiye göre değişir ama, 37bin liranın maksimum 30 lirasını hak eder bu araba, o da en iyi şartlarda...Ne ESP tuşu ne SPORT tuşu, ne başka bişey donanımı var, içi beni dışı seni yakar o misal :D Hatırlarsanız lacivert Elegance 2.2 vardı arkası irmscher, AFL falan var, 22 bine kadar düşmüştü fiyatı, irmscher değer katacak olsa ona da katardı, gereksiz ayrıntı bunlar. Velhasıl lafın özü bu kadar etmez, edeceğini düşünüyosan en güzeli al aklın kalmasın :D

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 18:25 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 18:19 ----------

Jantlar İrmscher de o ön tampon nedir öyle :sulanma::confused::sulanma::bir::rakir::bir::rock

Bu tampon olayı bitirmiş...Zamanında bu tamponu sormuştum da 1013 € dediler..:mad: Bu abiden kaç liraya alabiliriz acaba sadece ön tamponu :confused:?

Bence satmaz serdar :D tok satıcı baksana fiyata, üste 2-3 koy insignia al :D Aslında karlıkçı halil'e sormak lazım, adam piyasada orijinalini bile bulmanın imkansıza yakın olduğu Omega C Irmscher tamponunu bulmuş, 600 liraya yapıyor şekil A daki gibi, jantlar buna da iyi gitmiş ha :D

1239679_10152248409996460_1895373064_n.jpg

Bilerek konuşuyorum hamza abi, service manual indirdim GTS için ve GTS'in üzerindeki orijinal teyp CID seçeneğiyle de sunulmuş, tesisat CID uyumlu yani :D CID takmadan cdc40 destekleyen GID ekranı var zaten böylece cdc40 yine takılabiliyor. Direksiyon tesisatı uyumsuz olabiliyor dersen, istenirse c1 design edition direksiyonu da bulunabilir ve takılabilir. Forumlarda ve youtube da 3.2gts üzerine yapılmış cdc40 ve cd70navi olması lazım bunların uygulamaları var.
Arka difüzör ve egzoslara okey güzel gözüküp pahalı olabilir, ama jantları sırf markası irmscher diye takmam şahsen, calibra ve vectra B hariç arabayı boğan bir tipi var. OPC slowflake yani serdarın arabadaki jantlardan lazım bu arabaya, boşa para yani.
Ön tampon OPC ürünü, irmscher değil. Valla kalitelidir değildir kişiye göre değişir ama, 37bin liranın maksimum 30 lirasını hak eder bu araba, o da en iyi şartlarda...Ne ESP tuşu ne SPORT tuşu, ne başka bişey donanımı var, içi beni dışı seni yakar o misal :D Hatırlarsanız lacivert Elegance 2.2 vardı arkası irmscher, AFL falan var, 22 bine kadar düşmüştü fiyatı, irmscher değer katacak olsa ona da katardı, gereksiz ayrıntı bunlar. Velhasıl lafın özü bu kadar etmez, edeceğini düşünüyosan en güzeli al aklın kalmasın :D

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 18:25 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 18:19 ----------

Bence satmaz serdar :D tok satıcı baksana fiyata, üste 2-3 koy insignia al :D

Haklsın vallaha Mert ama eğri oturup doğru konuşalım, adam o kadar masraf etmiş, yani o tampon ayrı bir mesele, irmscher hem de çift egzoz kiti ayrı bir mesele, taktığı tesisata 4000 bin demiş de o 1000-1200 ancadır...İrmscher laser ön panjur falan 37 etmese de 30-32 ederi...

bu tesisattaki araçların CID Ekranları daha kücük ve CDC40 takılmıyor.
ha tesisatta düzenlemeler yapabilecek iyi bir elektronikçi varsa yapar ona bşi diyemem,

araç bana göre sade ve şık özellikle orjinal aksesuarların takılma olması gayet iyi

Pahalı abi çok pahalı, hepinizden çok 3.2GTS isteyen bir adamım, kayserideki siyah 3.2GTS'i alıyorken direkten döndük biliyosunuz :D Kayserideki lacivert manuel'i almak, hem motorun gücünü tamamıyla kullanabilmek, hem de yüksek motor hacmi-manuel vites ikilisinin verdiği keyfi tamamıyla hissedebilmek açısından çok daha iyi olacaktır.

Pahalı abi çok pahalı, hepinizden çok 3.2GTS isteyen bir adamım, kayserideki 3.2GTS'i alıyorken direkten döndük biliyosunuz :D Kayserideki lacivert manuel'i almak, hem motorun gücünü tamamıyla kullanabilmek, hem de yüksek motor hacmi-manuel vites ikilisinin verdiği keyfi tamamıyla hissedebilmek açısından çok daha iyi olacaktır.
yüksek hacim eyvallah da hacminin makinası değil ya.....
bide güçlü makinayı otomatik te tercih ederim daha keyifli olur ;)
vergiyide unutma bedavadan vergi hakkı değil

Geri