Bilerek konuşuyorum hamza abi, service manual indirdim GTS için ve GTS'in üzerindeki orijinal teyp CID seçeneğiyle de sunulmuş, tesisat CID uyumlu yani
CID takmadan cdc40 destekleyen GID ekranı var zaten böylece cdc40 yine takılabiliyor. Direksiyon tesisatı uyumsuz olabiliyor dersen, istenirse c1 design edition direksiyonu da bulunabilir ve takılabilir. Forumlarda ve youtube da 3.2gts üzerine yapılmış cdc40 ve cd70navi olması lazım bunların uygulamaları var.
Arka difüzör ve egzoslara okey güzel gözüküp pahalı olabilir, ama jantları sırf markası irmscher diye takmam şahsen, calibra ve vectra B hariç arabayı boğan bir tipi var. OPC slowflake yani serdarın arabadaki jantlardan lazım bu arabaya, boşa para yani.
Ön tampon OPC ürünü, irmscher değil. Valla kalitelidir değildir kişiye göre değişir ama, 37bin liranın maksimum 30 lirasını hak eder bu araba, o da en iyi şartlarda...Ne ESP tuşu ne SPORT tuşu, ne başka bişey donanımı var, içi beni dışı seni yakar o misal
Hatırlarsanız lacivert Elegance 2.2 vardı arkası irmscher, AFL falan var, 22 bine kadar düşmüştü fiyatı, irmscher değer katacak olsa ona da katardı, gereksiz ayrıntı bunlar. Velhasıl lafın özü bu kadar etmez, edeceğini düşünüyosan en güzeli al aklın kalmasın
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 18:25 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 18:19 ----------
Bence satmaz serdar
tok satıcı baksana fiyata, üste 2-3 koy insignia al