Plakanın özelliği 11 plaka olması, babama aldık arabayı okul bitene kadar bende kalıcak zaten pek binmiyorum da alışmamak için sadece pis görünce yıkıyorum koyuyorum tekrar kapının önüne. Okul biter bu yaz ben askere giderim ve araba bundan sonra hep bilecikte kalır. Eski arabayı nokta hatasız getirdik bileciğe, kapının önünde haşat ettiler arabayı, kapılarda vuruklar anahtar çizikleri mı dersin, kaputun üstünde XOX çizilmesi mi dersin...Türkiye'nin en pislik insanına sahip şehri Bilecik'tir kalıbımı basıyorum ! Afyonda 1.5 sene durdu tek yaşadığım sorun lastiğimin patlaması, bilecikte 3 ay durdu Plaka 06 diye haşat ettiler arabayı, o yüzden bu arabada göze alamadık 11 yaptık plakayı. Babam özellikle AL olacak dedi, 25 gün kadar bekledik 11 AL plaka açılmasını, sıradaki plakayı alsak 11 ER kodlu olanı alacakmışız...
Şimdi yeni arabayı aldın diyelim, noterde sana soracaklar plakanız aynı mı kalacak yoksa değiştirecekmisiniz? Hayır dersen 99 lira evet dersen 192 lira noter harcı isteyecekler. Sigortacıya gidip EK1 belgesi alıp trafik şubeye gideceksin, EK1 belgesi isteyebiliyorlar, isterlerse sigortacına gidip 10 liraya EK1 belgesi çıkartıyosun. Sonra şöförler odasına gidip 25 lira harç verip plakaları bastırıyosun. 1.5 saat içinde basılmıştı bizimkiler, yukarıda da bahsettiğim gibi Bilecik insanı pisliktir. Sanayiye gidip plakaları 2 vida ile tutturmak için 10 lira verdim, babam ve emmoğlu zor tuttu giricektim adama...